analize

Lustratie pentru lacheii lui Dragnea. Un jurnalist propune ca liderilor PSD sa li se interzica ocuparea de functii publice

Jurnalistul Dan Tapalaga solicita ca apropiatii lui Liviu Dragnea, cei care „au pus in pericol grav viitorul acestei tari, distrugandu-i institutii vitale”, sa aiba interdictie de a mai ocupa functii in stat.

Intr-un text dedicat zilei de 10 August, Dan Tapalaga afirma ca „toti cei care au amenintat insasi democratia din Romania trebuie aruncati la tomberonul istoriei si opriti sa mai ocupe vreodata functii in stat”.

„Ar merita aplicat un act de lustratie principalilor sustinatori ai fostului lider PSD. Au pus in pericol grav viitorul acestei tari, distrugandu-i institutii vitale, incapabile azi sa apere dreptul la viata al cetatenilor.

Asa ceva merita mai mult decat o simpla sanctiune politica, la vot. Interdictia de a mai ocupa vreodata functii in stat inca mi se pare prea putin in raport cu grozaviile comise cu sange rece.

Dragnea a cazut dupa condamnare, dar nu e suficient. Toti cei care l-au ajutat in opera lui dementa de distrugere a statului, sunt inca acolo, in frunte cu premierul Dancila. Ea reprezinta in continuare expresia unei puteri politice degenerate, exemplul viu de ‘asa nu’ in politica si un motiv de rusine nationala.

Dovada ca n-a inteles nimic din protestul de anul trecut sunt numele transmise de premierul Dancila la Bruxelles pentru propunerile de comisar european: Rovana Plumb si Dan Nica. Cei doi politicieni prezinta serioase probleme de integritate, s-au confruntat cu acuzatii penale grave.

Cu astfel de propuneri, Dancila mai adauga o pata neagra pe imaginea Romaniei de tara cu politicieni corupti si afecteaza din start sansa obtinerii unui portofoliu semnificativ”, scrie Tapalaga pe g4media.ro.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

4 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

4 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

4 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

4 ore ago