„M-ai lovit la operatie!”. Penibila agresiune pusa la cale de Firea la adresa lui Nicusor Dan – Video

politica

Aurelian Badulescu, mana dreapta a Gabrielei Firea, a avut un comportament agresiv si penibil in acelasi timp in timpul conferintei de presa a lui Nicusor Dan, incercand tot timpul sa il provoace pe acesta si sa il impiedice sa isi sustina conferinta de presa.

Badulescu a venit cu un dulap la conferinta contracandidatului lui Firea, spunand ca acesta a stat „intr-un dulap” timp de trei luni. In momentul in care un tanar prezent la conferinta a mutat dulapul, Badulescu l-a acuzat ca l-a lovit „la operatie”.

„Huliganii! De ce esti domnule, huligan? M-ai lovit si in operatie! Nu ti-e rusine, Nicusor? Ai ajuns sa umbli cu gorile? Nu ti-e rusine, mai, mafiotule? Esti mafiot? Ce mafiot esti tu, ma?”, a spus Badulescu, inainte de conferinta de presa a lui Nicusor Dan.

Ulterior a incercat din rasputeri sa saboteze conferinta lui Nicusor Dan, intervenind constant peste acesta.

Citeste si: Disperarea PSD-Firea. Fara precedent, Firea si-a trimis oamenii sa saboteze conferinta lui Nicusor Dan – Video

Presedintele USR, Dan Barna, reactioneaza dur dupa ce Aurelian Badulescu a incercat sa il opreasca pe Nicusor Dan sa sustina conferinta de presa.

„Nu o sa il opriti pe Nicusor. Nu o sa ii opriti pe bucuresteni. Administratia de troli a Bucurestiului a aratat ca e o adunatura de huligani care a confiscat acest oras si care trebuie indepartata cat mai repede.

Viceprimarul Aurelian Badulescu a intervenit in dimineata aceasta brutal intr-o conferinta de presa a candidatului USR la Primaria Capitalei. E un eveniment fara precedent, prin violenta si stupiditatea lui. A incercat sa il opreasca, dar nu a reusit”, a scris Barna pe Facebook.

El aminteste ca vineri se implinesc patru ani de cand Uniunea Salvati Bucurestiul a intrat in Consiliul General al Capitalei, punctand ca intre timp a devenit Uniunea Salvati Romania „si cei cativa activisti inimosi au devenit milioane de votanti”.

„Ati incercat sa il opriti pe Nicusor Dan, doamna Firea. O sa va opreasca el pe dumneavoastra. Si o sa plecati, cu Badulescu de mana, acolo unde va e locul”, a incheiat Barna.

Si deputatul USR Claudiu Nasui a comentat incidentul de vineri dimineata.

„Golania trebuie sa dispara din viata politica. Urat spectacol ne-a aratat azi PSD-ul care nu l-a lasat pe Nicusor Dan sa vorbeasca la conferinta sa de presa.

Nicusor Dan va castiga primaria generala a Bucurestiului la urmatoarele alegeri. Nicusor Dan este candidatul USR pentru Primaria Capitalei, fondatorul USR si este sustinut pentru prima data de mai multe partide opuse PSD pentru Primaria Capitalei.

Daca ne-am saturat de astfel de indivizi in politica, la urmatoarele alegeri locale si parlamentare, trebuie sa iesim la vot”, a scris Nasui pe Facebook.

Mai mult despre: ,


Comentarii: