news

„M U E PNL!”. Mesaj postat de stiripesurse.ro, site care poate incasa 120.000 euro din partea Guvernului PNL pentru „informare corecta”

Site-ul stiripesurse.ro, detinut de Iosif Buble (sotul deputatei PSD Diana Tusa), a postat o stire pe Facebook care era insotita de mesajul „MUE PNL”. Cel mai probabil, stiripesurse.ro va aplica pentru programul de finantare a presei lansat de Guvernul PNL.

Intr-o postare pe Facebook in care era distribuit un material video realizat de Dana Budeanu, stiripesurse.ro a postat si mesajul „M U E PNL!”.

Guvernul a lansat un program prin care „presa” va beneficia de 200 de milioane de lei pentru „asigurarea dreptului la o informare corecta si echilibrata a cetatenilor intr-o perioada critica in care nevoia de informare este esentiala”.

Printre publicatiile eligibile se afla si stiripesurse.ro. In conformitate cu prevederile ordonantei, site-ul cupului Iosif Buble-Diana Tusa va putea incasa 30.000 de eruro lunar de la Guvernul PNL, suma totala ridicandu-se la 120.000 de euro.

Citeste si: OUG pentru presa. Aktual24.ro va functiona in continuare FARA bani publici. Cel putin cate 250.000 euro vor putea incasa Chirieac, Buble si Andronic de la Guvern

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Recent Posts

INSCOP il contrazice pe Pieleanu, Firea este pe locul 3. Surpriza mare, Opozitia conduce in Bucuresti si in privinta votului politic

Actualul primar al Capitalei Nicusor Dan se afla pe primul loc in intentiile de vot…

O oră ago

China ameninta cu represalii dupa ce Joe Biden a semnat legislatia privind apararea Taiwanului si interzicerea TikTok

China a lasat sa se inteleaga ca ar putea lua masuri represive dupa ce presedintele…

13 minute ago

Fortele ostile Republicii Moldova si-ar dori sa dea jos drapelul tarii


Moldova comemoreaza 78 de ani de la foametea organizata din 1946-1947, 14 ani de cand…

O oră ago