Mai clar de atat nu se poate. Doua inregistrari, dovezi ca Gabriela Firea minte si manipuleaza fara nicio urma de rusine

politica

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat la Romania TV ca, sambata, a fost tinta unei agresiuni din partea consilierilor USR. Inregistrarile din timpul sedintei Consiliului General arata ca realitatea este cu totul alata, de fapt Firea si consilierii PSD au fost cei care au recurs la abuzuri impotriva unui consilier USR care le-a solicitat sa respecte legea.

Consilierul Ana Maria Ciceala a solicitat ca Gabriela Firea sa respecte legea in privinta demiterii conducerii RATB. Primarul si consilierii PSD au reactionat violent. Ulterior, Gabriela Firea a declarat la Romania TV ca ea fost cea agresata de catre consilierii USR. Mai mult, postul a titrat ca „Gabriela Firea a fost atacata de sorosisti in sediul Primariei Generale”.

Iata ce a declarat Gabriela Firea la postul lui Sebastian Ghita si care este de fapt realitatea.

Firea: „Atitudinea a fost intr-adevar extrem de violenta, si in cadrul sedintei, si inainte si dupa”.

Realitatea: Presedintele de sedinta, membru PSD, catre Ana Maria Ciceala: „Nu va mai permitem, nu va mai permit! (sa vorbeasca – n.red.) Va rog sa opriti microfonul”. Ulterior, presedintele de sedinta a cerut ca Ana Maria Ciceala sa fie scoasa cu forta din sala de sedinta. Langa ea a sosit imediat un barbat masiv, care cu o atitudine amenintatoare i-a cerut sa nu mai vorbeasca.

Firea: „Nimeni nu poate sa confiste o sedinta, sa ramana la microfon 10-20 de minute”.

Realitatea: Consilierul Ana Maria Ciceala a reusit sa vorbeasca doar patru minute, dupa care i s-a taiat microfonul si a fost amenintata cu evacuarea din sala.

Firea: „In momentul cand eu doream sa raspund, cat se poate de respectuos alegatiilor care se exprimau de la microfon nu eram lasata”.

Realitatea: Potrivit martorilor, Firea a strigat „Luati-i microfonul”. Dupa cum se vede in inregistrare, Firea a sustinut neingradita un discurs in care a subliniat ca Ana Maria Ciceala nu avea voie sa vorbeasca pentru ca nu a fost de acord cu ordinea de zi.

Inregistrarea video cu acuzatiile false aduse de Gabriela Firea la Romania TV:

Inregistrari din cadrul sedintei Consiliului General, care demonstreaza ca Gabriela Firea minte:

Insa tot Gabriela Firea a sustinut ca este victima a dezinformarilor: „Ne trezim pusi la zid de niste persoane care nu au nicio implicare, scriu doar pe Facebook, vin in sedinta de Consiliu General si fac scandal la microfon, nu mai dau microfonul altui consilier general, manipuleaza si dezinformeaza”.

Citeste si: Firea a urlat in sedinta: „Luati-i microfonul”. Apoi a trimis niste matahele la intimidare. Titlu la RTV: „Firea a fost atacata de sorosisti”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,


Comentarii: