news

„Mama voastra de nenorociti!”. Reactii furioase dupa ce Dancila a anuntat ca da ordonanta de urgenta pe justitie

Decizia populista a Vioricai Dancila de a da o ordonanta de urgenta de modificare a Codului Penal, in sensul inaspririi pedepselor pentru criminali, violatori si pedofili, starneste noi reactii furioase. Reamintim ca referendumul pe justitie a interzis adoptarea unor astfel de ordonante, chiar daca sunt impotriva infractorilor.

„In calitate de prim-ministru, voi da ordonantele de urgenta necesare si voi trimite adrese catre presedintii celor doua camere ale Parlamentului pentru convocarea in sesiune extraordinara. Aceste modificari legislative trebuie dezbatute si implementate imediat! Imi asum sa fac acest lucru.

Si va mai promit un lucru: Am spus ca vreau sanctiuni drastice pentru criminali, violatori si pedofili. Voi da o ordonanta de urgenta pentru instituirea pedepsei cu inchisoarea pe viata, respectiv inasprirea pedepselor pentru aceste fapte.

Am zero toleranta pentru lipsa de umanitate si lipsa de respect fata de cetatean. Am zero toleranta pentru greseli – de la atitudini lipsite de responsabilitate si profesionalism, la erori de procedura si nerespectarea legii”, a anuntat Dancila de la Palatul Victoria.

Ulterior, ea si-a postat acest discurs si pe pagina de Facebook. Numerosi romani au reactionat imediat, furiosi pe populismul de care da dovada, din nou, PSD.

„Voi i-ati scos pe criminali din puscarii si acum veniti cu populisme d-astea ieftine. Va tataie curu’ ca nu intrati nici in turul doi, mama voastra de nenorociti!”, ii transmite o romanca lui Dancila.

„S-a ajuns aici datorita psd-ului. Voi ati macelarit justitia si ati eliberat infractorii! Nu mai asteptam reparatii de la voi! Plecati!”, scrie o alta romanca.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Ce spun liderii PSD si PNL despre „Cartelul din Carpati”. Ciolacu: „Nu am stiinta, o sa ma informez”

Liderii PSD si PNL au comentat cu mare reticenta investigatia "Cartelul din Carpati" realizata de…

O oră ago

Medvedev spune ca scopul exercitiilor nucleare organizate in Rusia este de a elabora un raspuns la atacurile pe teritoriul Rusiei

Scopul exercitiilor nucleare planificate de Rusia este sa elaboreze raspunsul la orice atacuri pe pamant…

4 ore ago

Filipine solicita expulzarea diplomatilor chinezi pe masura ce conflictul din Marea Chinei de Sud se intensifica

Consilierul pentru securitate nationala din Filipine, Eduardo Ano, a cerut vineri expulzarea diplomatilor chinezi din…

4 ore ago

Zeci de protestatari pro-palestinieni arestati la Penn si MIT. In alte universitati, administratia a dat curs cererilor studentilor

Politia a demontat tabere si a arestat zeci de protestatari pro-palestinieni, vineri, la Institutul de…

4 ore ago