Marele John McEnroe, profund impresionat de meciul Simonei Halep: „Nici macar nu a fost un meci. Doar de cateva ori intr-o viata simti ca iti iese atat de usor si asa s-a intamplat acum”

news

Americanul John McEnroe, fost campion al tenisului in anii ’80, este profund impresionat de finala de la Wimbledon, castigata de Simona Halep. 

„Halep este evident o sportiva formidabila si, in aceasta etapa a carierei sale, sportiva mai buna. Nu am crezut insa ca o va intimida pe Serena Williams atat de mult cum a facut-o astazi. Halep a dominat-o total. Nici macar nu a fost un meci. Doar de cateva ori intr-o viata simti ca iti iese atat de usor si asa s-a intamplat acum.

Halep se misca mai bine decat oricare jucatoare de pe circuit. Nu stiu de ce a crezut ca nu poate juca bine pe iarba. Poate ca i-a trebuit ceva timp ca sa gaseasca solutia. Astazi a fost cel mai bun meci din cariera ei si tocmai a invins-o pe Williams in 55 de minute”, a declarat McEnroe pentru BBC.

John McEnroe a castigat Wimbledonul de trei ori, in anii 1981, 1983 si 1984. El are in palmares sapte trofee de Mare Slem.

Mai mult despre:

Comentarii: