Marian Godina are mai multe like-uri la postari decat Cumpanasu. Ar trebui sa candideze la Presedintie?

politica

Alexandru Cumpanasu si-a justificat decizia de a candida la Presedintie prin sustinerea „uriasa” de care s-ar bucura pe Facebook din partea simpatizantilor sai. Pe de alta parte, Marian Godina, o figura celebra pe Facebook care scrie des despre abuzurile reale ale diversilor sefi din institutiile statului si alte situatii care ii revolta pe romani, are un impact mai mare pe reteaua sociala insa nici prin cap nu-i trece sa candideze la pentru vreo functie politica.

Cele mai recente postari ale lui Cumpanasu, doua live-uri in care amesteca tragedia din Caracal cu planurile sale politice au 7.500 de like-uri si, respectiv, 8.500 de like-uri. Un numar mai mare de like-uri a inregistrat in momentul in care si-a anuntat candidatura la Presedintie, folosind des numele Alexandrei: putin peste 20.000.

Majoritatea postarilor lui Cumpanasu au insa o medie de 3-4.000 de like-uri.

Pagina sa de Facebook are 276.000 de like-uri.

De cealalta parte, Marian Godina, politistul brasovean care a scos deseori in evidenta abuzuri reale ale sefilor din institutiile statului, are un impact de doua ori sau chiar de trei ori mai mare pe Facebook, insa nu are deloc aspiratii politice.

Mare parte dintre postarile lui Godina au peste 10.000 de like-uri, multe inregistrand si peste 20.000.

Pagina de Facebook a lui Marian Godina are 483.000 de like-uri.

Mai mult despre: ,

Comentarii: