Masti nesterilizate, pomana de la ALDE in Targu-Mures: „Doamne, ai grija de cei care au folosit aceste masti!”

politica

Presedintele ALDE Targu-Mures, Claudiu Maior, a impartit joi sute de masti de protectie nesterilizate sustinand ca isi „dedica intreaga energie ajutorarii persoanelor aflate in dificultate si rezolvarii multiplelor problemelor semnalate de cetateni”. Maior este si consilier al primarului din Targu-Mures, Dorin Florea (ALDE).

In pungile un care se afla mastile, Maior a introdus si un biletel in care atrage atentia de unde provine cadoul. Astfel, Maior a desterilizat mastile, dupa care le-a impartit prin oras.

„Consilierul primarului de Targu Mures loveste din nou. S-a apucat sa distribuie masti nesterile si minciuni, asta dupa ce a fost amendat, deoarece a incalcat ordonantele militare, petrecand cu familia la restaurant, de Pasti (si s-a dat de gol singur, postand imagini pe Facebook).

Priviti imaginea si va cruciti. In fiecare punguta etanseizabila exista doua masti, peste care este indesat un fluturas, care a trecut prin mai multe maini la tipar, plus degetele celui care a impins bucata de hartie pana in fundul pungutei, plus cei care au manipulat mastile pentru a le introduce in punguta. Doamne, ai grija de cei care au folosit aceste masti!

Cat priveste continutul fluturasului, e doar inca o minciuna uriasa, caracteristica smenarilor politici. Niciodata primarul Florea sau Maior, prin consilierii locali ALDE, nu au initiat vreun proiect de HCL, care sa prevada achizitia de masti. La fel cum au procedat si cu devenirea gratuita a parcarilor. N-au facut-o, pentru ca nu-i intereseaza decat show-ul, nu rezolvarea problemelor. Au distribuit cateva pachete cu mancare pentru a face poze si cam atat.

Pana acum, de cand cu criza coronavirusului, au irosit de pomana peste un milion de lei, pentru aruncarea cu substante incerte peste praful de pe drumuri, in cateva spatii de joaca si scoli, unde nu ajunge niciun copil timp de cel putin 50 de zile”, a scris Radu Balas pe Facebook.

Claudiu Maior s-a laudat joi pe Facebook ca a donat „masti de protectie”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: