news

Mesajul lui Iohannis de Pastele catolicilor: „Cristos a Inviat! Kellemes Husveti Unnepeket! Frohe Ostern!”

Presedintele Klaus Iohannis a transmis credinciosilor care celebreaza duminica Sfintele Pasti urarea de ”sarbatori binecuvantate, buna intelegere si prosperitate”, subliniind ca in aceste momente ”avem nevoie mai mult ca oricand de credinta si speranta pe care Lumina Invierii ni le insufla”.

„Tuturor credinciosilor care sarbatoresc duminica Sfintele Pasti, fie ca sunt in tara sau in comunitatile Diasporei, le transmit sarbatori binecuvantate, buna intelegere si prosperitate. In aceste momente avem nevoie mai mult ca oricand de credinta si speranta pe care Lumina Invierii ni le insufla. Traversam de mai bine de un an o perioada dificila provocata de pandemia de COVID 19, dar impreuna, avand grija de sanatatea noastra si ocrotindu-i pe cei dragi, vom depasi cu bine aceste momente grele. Va multumesc pentru solidaritatea si responsabilitatea de care ati dat dovada in tot acest timp”, a transmis Klaus Iohannis, sambata, intr-un mesaj video postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale, cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice.

Seful statului si-a exprimat convingerea ca sacrificiile facute acum „vor fi in curand rasplatite si ne vom putea reintalni in siguranta cu toti cei apropiati”.

„Aceste zile de sarbatoare, incarcate de profunde semnificatii spirituale, sa va aduca liniste sufleteasca, armonie si generozitate fata de semeni. Cristos a Inviat! Kellemes Husveti Unnepeket ! Frohe Ostern !”, si-a incheiat Klaus Iohannis mesajul.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Primarul din Caracal apare in raportul Departamentului de Stat al SUA privind coruptia din Romania. Premierul Ciolacu, amnezic: „Nu stiu cine este Ion Doldurea”

Ion Doldurea, primarul PSD din Caracal, apare in raportul pe 2023 al Departamentului de Stat…

47 de minute ago

AUR l-a pus si pe Trump pe afise, alaturi de Avram Iancu, Cuza si Stefan cel Mare: „Camionul de gunoi e perfect acolo”

Campanie halucinanta a celor de la AUR. In Bucuresti, pe marile bannere de promovare a…

2 ore ago

Reactia conducerii PNL dupa ce Iulian Dumitrescu si-a depus candidatura la sefia CJ Pravoha: Bode a sesizat Curtea de Arbitraj

Secretarul general la PNL, Lucian Bode, a sesizat miercuri Curtea de Arbitraj a PNL in…

37 de minute ago

Operatiunea „Gayaneh“: cum au fondat rusii Securitatea in Romania dupa modelul sovietic. Marturia lui Pacepa

Serviciul secret al puterii comuniste si celebrele sale metode, ale caror reminiscente pot fi simtite…

2 ore ago

Judecatoarea lui Vlad Pascu ramane in functie, a decis CSM: „Respinge propunerea formulata de Inspectia Judiciara ca neintemeiata”

Judecatoarea Ioana Ancuta Popoviciu ramane in functie, a decis miercuri CSM, respingand propunerea Inspectiei Judiciare…

2 ore ago

Piedone anunta ca e cautat insistent de PSD: „Am primit mesaje de la mai multe persoane ca ar fi bine sa ma retrag si sa o sustinem acum pe doamna Firea”

Cristian Popescu Piedone a anuntat, miecuri, ca este contactat insistent de reprezentanti ai PSD pentru…

3 ore ago