news

Mesajul lui Razvan Stefanescu pentru politisti dupa ce procurorii i-au clasat dosarul. Nimeni din Politie nu si-a asumat vreo vina pana acum

Razvan Stefanescu, soferul masinii inmatriculate cu numere M…PSD, a declarat, pentru agentia de presa Mediafax, dupa ce procurorii au clasat dosarul care-l vizeaza, ca asteapta scuze din partea autoritatilor si a anuntat ca are de gand sa vanda autoturismul, daca va putea.

„S-a facut o dreptate. Astept scuze din partea autoritatilor. Acum nu stiu ce voi face, plec la mare deocamdata. Am de gand sa vand masina, momentan nu pot sa o vand, dar, daca o sa pot, o sa cer 25.000”, a declarat Razvan Stefanescu.

Dupa ce initial Brigada Rutiera a Capitalei a deschis dosar penal pentru fapte in cazul lui Razvan Stefanescu, soferul masinii inmatriculate cu numere M…PSD si i-au retinut permisul acestuia, pe motiv ca automobilul nu are drept de circulatie in tara cu acele placute, iar Biroul Interpol Stockholm a anuntat ca numerele sunt valabile doar pe teritoriul Suediei, ulterior ei au propus clasarea dosarului.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3 au admis, marti, propunerea de clasare, astfel ca dosarul a fost inchis, au declarat reprezentantii Parchetului.

Avocatul lui Razvan Stefanescu, Ioana Mates, a precizat ca li s-a comunicat solutia de clasare si ca vor merge la sediul Brigazii Rutiere pentru a ridica permisul.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

10 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

11 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

11 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

11 ore ago