Mesajul unui lider politic pentru „vedetele” Antena 3: „Traiti din mancatul de rahat. Cat costa un articol? Face leprelor, face? Ba, Ciuvica, mare lichea esti!”

politica

Vicepresedintele PBL Bucuresti, Ciprian Ciucu, unul dintre cei mai taiosi critici ai Gabrielei Firea, a publicat un mesaj dur la adresa angajatilor de la Antena 3.  Adrian Ursu si Oana Stancu l-au acuzat recent pe Ciucu ca beneficiaza de „milioane moca” de pe urma proiectelor pe care le deruleaza prin ONG-ul fondat de acesta.

„Inca o zi de munca… Nu cu mult timp in urma, cineva a comandat o serie de mizerii la adresa mea. Cum ca am beneficiat de milioane de euro, ca am facut si ca am dres. Mocirla TV a incropit minciunile, si Radio Sant le-a difuzat.

Bai oameni de paie, ce zic familiile voastre despre faptul ca traiti din mancatul de rahat? Cat costa un articol din acela, scris la comanda? Face leprelor, face?

Daca m-as fi imbogatit din fonduri europene, asa cum ziceti voi, de ce as mai umbla prin lumea larga sa muncesc si nu v-as cumpara pe voi, asa cum fac altii? Va stiu pretul, nu sunteti chiar asa de scumpi. Da, muncesc, nu e nicio rusine. Si de aceea, pt. ca muncesc si castig cinstit, imi permit luxul de a fi liber si de a-mi baza deciziile si actiunile doar pe constiinta mea. Voi nu o sa stiti niciodata cum este, va compatimesc.

Tot ce am este in declaratia mea de avere, si da, stau tot in Drumul Taberei, ba Ciuvica. Mare lichea esti!”, a scris Ciucu pe Facebook.

Adrian Ursu si Oana Zamfir de la Antena 3 l-au atacat, recent, extrem de violent pe Ciprian Ciucu. Consilier general in Bucresti, acesta da publicitatii zilnic informatii despre abuzurile comise de Gabriela Firea sau despre contractele dubioase pe care le incheie primarul Capitalei.

Adrian Ursu si Oana Zamfir au publicat modul in care fundatii infiintate de Ciucu au primit fonduri pentru a derula anumite programe, sugerand ca ar fi avut loc ilegalitati.

„Ciprian Ciucu si Cristian Ghinea, doi dintre apropiatii Monicai Macovei, au facut afaceri de milioane de euro. FDSC deruleaza un important program prin care finanteaza cu peste 36 de milioane de euro pentru ONG, beneficiara fiind si Romania.

Centrul Roman de Politici Europene (CRPE) a fost fondat de Ciprian Ciucu. CRPE a primit in doua transe, in doi ani de zile, o suma care ajunge la 500 de mii euro, primita in sapte transe, construite de Ciucu si care are legaturi foarte stranse cu Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene, pe de o parte platea, pe de alta parte primea bani.

Ciucu devine primitor de bani prin relatia cu Ghinea. Ghinea ca sa nu ramana dator creeaza o noua entitate, HP Advising, care primea acei bani. Ciucu si sotia sunt fondatori la HP Advising, iar in cealalta parte este Ghinea impreuna cu partenera sa de viata, pe care nu a trecut-o in declaratia de avere, pentru ca au o relatie de concubinaj”, a atacat Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: