„Mi-a bagat mana in buzunar”. Cum justifica primarul PSD, acum PNL, agresarea tanarului anti-Dragnea – Video

politica

Primarul PSD Eduard Dziminschi, trecut in aceasta saptamana la PNL, a sustinut anul trecut, dupa ce l-a agresat pe tanarul anti-Dragnea de la mitingul cu Liviu Dragnea, ca acesta „mi-a bagat mana in buzunar”. Primarul, actual membru PNL, a mintit, fapt dovedit de o inregistrare video realizata chiar de acel tanar.

Primarul PSD din Moara (Suceava), Eduard Dziminschi, a trecut la PNL. Dziminschi este cel care l-a agresat pe tanarul care a avut curaj sa il infrunte pe Liviu Dragnea in timpul unui miting electoral in aprilie 2019.

Citeste si: A trecut la PNL si primarul PSD care l-a agresat pe tanarul anti-Dragnea de la Suceava. Acesta ii strigase „Nimic!” lui Dragnea

Ziar de Suceava l-a contactat atunci pe Dziminschi pentru a da explicatii despre agresiunea comisa. Primarul a sustinut ca tanarul a incercat sa-l buzunareasca in timpul mitingului PSD.

„Nu am imbrancit niciun tanar eu. Ala era o persoana, care era pe langa mine si baga mana prin buzunare. Daca va uitati cu atentie observati ca nu asta e cel care a strigat ‘nimic’. Ala a venit si mi-a bagat mana in buzunar si eu i-am zis pleaca ‘ma de aici si nu mai baga mana in buzunar’. Asta a fost si atat. Inca mai era un domn langa mine, care mi-a spus ca nu e de la noi din sat, nu era din Dumbraveni persoana respectiva. De la o nimica toata iese ca i-am inchis gura pentru ca a strigat ‘nimic’ si nu a strigat asta nimic, aici este problema. Daca faceam ceva recunosteam, capul plecat si taceam din gura. El baga mana in buzunar si i-am spus pleaca nu sta langa mine. Atat i-am spus, pleaca de langa mine”, a declarat primarul Eduard Dziminischi.

O inregistrare postata ulterior pe internet de tanarul agresat, Stefan Petrencic, arata cu totul altceva.

„De ce faci galagie? Iesi fara! Hai, iesi afara!”, se rastea primarul catre tanarul care i-a strigat „Nimic!” lui Dragnea. Tanarul reactioneaza si spune ca nu a jignit pe nimeni, insa a fost scos afara cu forta de primar si de alti doi pesedisti.

Acum, primarul PSD care l-a atacat pe acel tanar pentru ca l-a infruntat pe Dragnea a trecut la PNL. Stiri din Bucovina relateaza ca Eduard Dziminschi s-a inscris in aceasta saptamana in PNL, alaturi de alti doi primari PSD din Paltinoasa si orasul Frasin. Cel care i-a convins sa se alature PNL este presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Mai mult despre:

Comentarii: