politica

Mihai Tudose revine in forta. Ironizeaza disparitia lui Dragnea: „E ca un virus, nu il vezi, dar te mananca din interior”

Victor Ponta si Mihai Tudose au ironizat, marti, la Braila, absenta din ultimele zece zile a lui Liviu Dragnea din spatiul public. „PSD-istii il tin ascuns in campania electorala. PSD-ul nu a mai scazut de zece zile in sondaje, de cand a disparut Dragnea”, a spus Ponta.

Intrebat de ce considera ca liderul PSD, Liviu Dragnea, nu s-a afisat public in campanie in ultimele zece zile, Ponta a spus ca PSD-istii „il tin ascuns”, ca sa nu scada in sondaje.

„Orice partid are o locomotiva cu care merge in alegeri, domnul Dragnea este orice altceva, dar numai locomotiva nu, este o ghiulea de piciorul PSD. PSD-istii il tin ascuns in campania electorala. PSD-ul nu a mai scazut de zece zile in sondaje, de cand a disparut Dragnea. Acum, daca apare din nou, va scadea iar. Dragnea nici nu s-a pus pe lista, nici nu apare, nici nu vorbeste despre alegerile europarlamentare. E o tactica sa-l ascunzi pe Dragnea, pentru ca e o ghiulea de piciorul oricarui partid. Nu e noua tactica asta. Si in 2016, candidatii PSD la primarii spuneau: ‘va rugam sa veniti dvs., pentru ca speram sa nu vina Dragnea, ca daca vine Dragnea, pierdem voturi’. Va dati seama ca in 2019 e mult mai rau. Daca vrei sa piarda un primar alegerile, ii faci afise cu Dragnea”, a comentat Ponta.

Referitor la acelasi subiect, fostul premier Mihai Tudose, vicepresedinte al Pro Romania, a spus ca desi liderul PSD nu mai este vizibil, este insa in spate la tot ce se intampla la Guvern si in PSD. „A disparut doar vizibil. E ca un virus, nu il vezi, dar te mananca din interior. E in spate la tot ceea ce se intampla, la Guvern, la PSD, la atacuri mizerabile prin presa. E acolo, nu il vedem, dar il simtim”, a afirmat Tudose.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Autoritatile isi solicita documentele si studiile geotehnice legate de situatia din Slanic, Prahova. Termen: 48 de ore

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a cerut Consiliului Judetean Prahova, Primariei Slanic, Societatii…

14 ore ago

Lovituri cu drone si rachete ale Hezbollah, in nordul Israelului. Pro-iranienii lanseaza zilnic atacuri pentru a sustine Hamas

Miscarea libaneza pro-iraniana Hezbollah a anuntat ca a vizat sambata, 27 aprilie, doua pozitii militare…

14 ore ago

O vedeta irakiana de pe TikTok a fost impuscata in fata casei sale din Bagdad

Un barbat pe o motocicleta a impuscat mortal un influencer cunoscut sub numele de Om…

14 ore ago

Printul, complotistii si potentialul puci: In Germania incepe procesul extremistilor care planuiau o lovitura de stat

Una dintre cele mai mari actiuni in justitie din istoria Germaniei urmeaza sa inceapa luni…

14 ore ago

Un jurnalist al Forbes Rusia, arestat pentru difuzarea de „informatii false”. Acesta a scris despre civilii ucisi in Bucea

Un jurnalist al editiei ruse a revistei Forbes, Serghei Mingazov, a fost arestat sub acuzatii…

14 ore ago