Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, invitat azi in Parlament sa dea explicatii privind strategia combaterii traficului de droguri

politica

Catalin Predoiu, avertismente interzise, amenzi, rutiere, accidente

Ministrul Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, a fost invitat astazi, de la ora 16.00, de deputatii USR in cadrul „Orei Guvernului” spre a da explicatii privind strategia combaterii traficului de droguri. Tema dezbaterii va fi „Cum pregateste ministerul de Interne lupta impotriva drogurilor? Strategiile si masurile ministerului de interne pentru combaterea traficului de droguri”.

Ministrul Predoiu solicitase saptamana trecuta ca „Ora Guvernului” sa fie reprogramata din data de 2 octombrie, invocand activitati programate anterior pentru luna septembrie care nu i-ar permite sa vina in Parlament decat la o data ulterioara, inclusiv o intrunire a Consiliului JAI la care trebuie sa fie prezent.

Dar, potrivit site-ului Consiliului UE, formatiunea Justitie si Afaceri Interne (JAI) a Consiliului are programate reuniuni, la acest sfarsit de an, pe 28 septembrie, 19 octombrie si 4 decembrie, nicidecum pe 2 octombrie.

Cu doua saptamani in urma, liderul deputatilor USR Ionut Mosteanu a solicitat participarea ministrului Afacerilor Interne Catalin Predoiu la „Ora Guvernului” la Camerea Deputatilor.

Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis a anuntat, la deschiderea noului an scolar, ca a decis sa includa subiectul consumului de droguri in randul tinerilor pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT).

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: