politica

Mintea sarmanului Ciolacu: „Citu trebuie sa plece pentru ca nivelul de trai a devenit mult mai ridicat”

Noi gafe penibile ale sefului PSD, Marcel Ciolacu. Incercand sa justifice motiunea simpla pe care PSD o va depune in Parlament impotriva lui Florin Citu, Marcel Ciolacu l-a acuzat marti pe ministrul Finantelor de „cresterea nivelului de trai”.

„Ce facem daca economia nu porneste? Nivelul de trai, cred ca toata lumea este de acord, a devenit mult mai ridicat, si pentru noi si pentru pensionari. Ce se intampla intr-un stat cand economia nu functioneaza si nici consumul. De aceea, domnul Citu trebuie sa plece din acest guvern, altfel vom merge din rau in mai rau”, a declarat Ciolacu intr-o conferinta de presa.

Vezi declaratia de la minutul 21.00:

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca parlamentarii partidului pe care il conduce vor depune doua motiuni simple, una la Senat si una la Camera Deputatilor, impotriva ministrilor Finantelor si Agriculturii.

„Vom depune doua motiuni simple. Una impotriva ministrului de Finante, Florin Citu, la Camera Deputatilor, si una impotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, la Senat”, a spus Ciolacu, intr-o conferinta de presa, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al partidului.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

50 de minute ago

Xi Jinping la Paris, ce a discutat cu Macron si Ursula von der Leyen: „China sa isi foloseasca toata influenta asupra Rusiei pentru a pune capat razboiului”

Presedintele francez Emmanuel Macron si presedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen l-au presat pe…

2 ore ago

Aterizarea unui avion pe o autostrada aglomerata din Letonia. Cu ce probleme s-a confruntat pilotul – Video

Un avion cu doua persoane la bord a aterizat de urgenta pe o autostrada din…

4 ore ago

Judecatorul s-a saturat de atitudinea lui Trump, il ameninta ca-l baga dupa gratii. Trump continua sa ii atace pe martorii si juratii din proces

Judecatorul care conduce procesul penal in care Donald Trump este acuzat ca a platit o…

O oră ago