Categories: politica

Mirel Palada, criza de isterie: „Frantuzoaica, da? Dobitocilor, mama voastra de nemernici!”

Fostul purtator de cuvant al lui Victor Ponta, Mirel Palada, a rabufnit nervos pe Facebook, nemultumit de numarul mare de voturi obtinute de Clotilde Armand. El a lansay o acalansa de injuraturi la adresa votantilor candidatului USB.

Palada spune ca votantii lui Clotilde Armand sunt „dobitoci”, „ticalosi”, „nemernici” si „prosti”.

„Franztuzoaica, da?! Tinerii liberi si frumosi, da?! Occidentalii morali si plini de principii, da?! Uniti Salvam Romania de fonduri si le bagam in buzunarul nostru, da?! Uite, dobitocilor, pe cine ati votat si pe mina cui voiati voi sa dati Bucurestiul. Ticalosilor. Mama voastra de nemernici. Mama noastra de prosti”, a scris Palada.

Palada a atasat un articol in care firma pentru care lucreaza Clotilde Armand, Egis, este acuzata ca a profitat de pe urma Autostrazii Transilvania, francezii fiind platiti de catre statul roman chiar si in anii in care niciun utilaj nu a lucrat la autostrada.

Despre acestea, Clotilde Armand a spus ca sunt informatii gresite. „Este un contract cu CNADNR. Cand s-a incheiat contractul cu Bechtell, in 2013, eu am ajuns in Egis ca director general, am ajuns in septembrie 2013, dupa ce contractul a fost reziliat”, a precizat ea.

„Egis este o firma care luceaza pentru CNADNR, pentru a ajuta statul roman in toate lucrarile, pentru a face fata Bechtell. Noi ajutam statul roman, suntem cot la cot cu statul roman. Cand Bechtell a plecat trebuia sa ajutam CNADNR, sa gestiunam santierul care a fost lasat, toate materialele de constructie, era foarte mult de facut. In toata aceasta perioada, Egis a avut intre 50 si 100 de angajati”, a adaugat Clotilde Armand.

„In 2013 au fost pierderi mari la Egis pe tema aceasta”, a mai spus ea, adaugand ca profiturile actuale sunt „rezonabile, in media intre 3 si 5%”.

Dupa ce statul roman a rupt contractul cu Bechtell, Egis „a continuat sa presteze niste servicii, a continuat sa aiba o echipa de profesionisti care a lucrat alaturi de CNADNR”, a punctat ea. „Firma mea a ajutat statul roman sa faca fata contractului cu Bechtell”, a mai spus Clotilde Armand.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

INSCOP il contrazice pe Pieleanu, Firea este pe locul 3. Surpriza mare, Opozitia conduce in Bucuresti si in privinta votului politic

Actualul primar al Capitalei Nicusor Dan se afla pe primul loc in intentiile de vot…

6 minute ago

Scandal de proportii intre Traian Basescu si Marian Vanghelie, in direct la Realitatea Plus: „Vedeti ce spuneti, domnul presedinte, ca am inregistrari!” – VIDEO

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a intervenit, in direct la Realitatea Plus, unde a…

24 de minute ago

Florin Piersic, operat de urgenta la Cluj, dupa un spectacol de teatru. Indragitul actor se afla acum in afara oricarui pericol

Unul dintre cei mai longevivi si mai iubiti reprezentanti ai cinematografiei romanesti, marele actor Florin…

39 de minute ago

Un ofiter al armatei germane a recunoscut ca a transmis Rusiei informatii militare clasificate, dar a spus ca a facut-o pentru a evita „un razboi nuclear”

Un fost ofiter german a recunoscut luni, la inceputul procesului sau, ca a spionat pentru…

54 de minute ago

Politistii francezi au intervenit in forta pentru a evacua protestatarii pro-palestinieni care-si facusera tabara in curtea Universitatii Sorbona – VIDEO

Politia franceza a intervenit pentru a evacua zeci de protestatari care au campat luni intr-o…

O oră ago