Categories: politica

Blaga si Gorghiu nu demisioneaza: „PNL a obtinut cel mai bun scor al lui din 1990”

Co-presedintii PNL, Vasile Blaga si Alina Gorghiu, nu au de gand sa demisioneze dupa infrangerea din alegerile locale. Dimpotriva, cei doi spun ca PNL a obtinut un scor istoric.

”De la 750 am ajuns la peste 1000 de primari!”, a declarat Alina Gorghiu, intr-o conferinta de presa. Blaga a completat, spunand ca PNL a obtinut cel mai bun scor de dupa 1990.

”PNL a obtinut cel mai bun scor al lui din 1990. Alegerile locale au avut loc in Bucuresti, unde sunt departe de ceea ce ne-am fi dorit, dar alegerile au avut loc si in tara. Rezultatele acestor alegeri arata cat de corecta a fost decizia fuziunii. Daca in momentul fuziunii aveam 29% la prezidentiale, iata ca PNL are acum 31% pe vot politic la consiliile judetene si de asemenea, 1040 de primarii”, a declarat Vasile Blaga.

El a spus ca, dupa numaratoarea facuta de 91% din organizatii, PNL a obtinut 31% la votul politic la consilii judetene si peste 1.000 de mandate de primar.

”Am reconstruit dreapta, si nu a fost un lucru usor, infirmand toate pronosticurile celor care nu aveau incredere, iar unii s-au straduit sa o distruga. Ii multumesc lui Predoiu si celorlalti candidati din Bucuresti pentru ca au avut solutii si programe serioase. Eu cred ca bucurestenii nu resping politica, ci politicianismul. Faptul ca 70% dintre bucuresteni nu s-au prezentat la vor arata ca partidele au o problema serioasa si vom avea o analiza zilele urmatoare”, a adaugat  Vasile Blaga.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

6 ore ago

Oficial american: Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduia trupe americane. Fortele celor doua tari folosesc hangare separate

Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger, care gazduieste trupe americane, a declarat…

6 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

9 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

6 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

6 ore ago