„Miscari de tip fascist si nazist”. Vicepresedinte PSD, acuzatii delirante dupa ce Firea a fost huiduita

politica

Senatorul PSD Adrian Tutuianu, vicepresedinte al partidului, a declarat la Digi24 ca primarul Capitalei, Gabriela Firea, „a facut un lucru extraordinar” prin participarea la ceremonia in care Simona Halep a prezentat trofeul castigat la Roland Garros, iar huiduielile spectatorilor reprezinta doar „foarte multa ura”, „atacuri care nu au la baza absolut nimic” si atitudini care aduc aminte de „miscarile de tip fascist si nazist din Europa anilor 1940”. 

Intrebat daca crede ca participarea lui Firea a fost o greseala, Tutuianu a aruncat vina pentru huiduieli pe #Rezist: „Nu. Cred ca nu a luat in calcul doamna primar faptul ca acolo e prezent doamnul Badita (Florin Badita, fondatorul Coruptia ucide – n.r.) si cu gruparea din asa-numita Miscare #Rezist. Este (Florin Badita – n.r.) un personaj de toata ziua sta pe strazi, nu stiu din ce traieste”.

„Vreau sa va spun ca asemenea evenimente nu trebuie sa fie maculate de nimeni si cred ca asta arata modul in care unii privesc societatea romaneasca. Cu foarte multa ura, cu atacuri care nu au la baza absolut nimic si cu atitudini care mie mi-aduc aminte de miscarile de tip fascist si nazist din Europa anilor 1940. Atunci se discuta de oameni, de suboameni, de urati, de strambi… Lucrurile astea, daca le lasam sa se manifeste in societatea romaneasca, ne vor costa scump”, a mai spus Tutuianu pentru Digi24.

Tutuianu a mai sustinut ca „nu toti” au huiduit-o pe Firea.

„Parea, eu nu cred ca toti. Doamna Firea a facut un lucru extraordinar, a facut ceea ce ar trebui sa faca orice demnitar, a felicitat un sportiv care a adus Romaniei faima, prestigiu, o expunere internationala pozitiva foarte buna si lucrul asta se intampla oriunde in lume, un primar ofera cheia orasului unui sportiv de exceptie”, a declarat Tutuianu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: