Liderii PSD, miting de doar 15 minute in Brasov. Femeie de 70 de ani: „Rusine, banditilor!”. Jandarmii intervin – Video

politica

Zeci de membri ai PSD au participat, duminica, la un miting in Piata Sfatului din Brasov de sustinere a partidului in vederea alegerilor europarlamentare. Pe scena s-au aflat mai multi ministri si Codrin Stefanescu, secretar general al PSD. Mitingul a inceput la ora 11.00 si s-a terminat la 11.15, dupa ce au inceput sa se auda puternic scandari anti-PSD.

Liviu Dragnea nu si-a mai facut aparitia, desi surse din PSD au anuntat ca va fi si el prezent. Mai multi protestatari si-au facut aparitia, scandand „Hotilor” si „PSD, ciuma rosie” insa au fost impiedicati de jandarmi sa se apropie de scena.

„Sunt o femeie de 70 de ani dar pe mine nu ma mai minte nimeni! (…) Sunt toti niste hoti, cu Dragnea in frunte. (…) Mi-a crescut pensia cu 100 de lei, crede ca ma incanta, dar a crescut tot. Sa iasa lumea, sa aiba curaj, ca astia ne pun pumnul in gura. Rusine, banditilor”, a spus o femeie in varsta.

Mitingul a durat doar 15 minute, pesedistii plecand rapid dupa ce au inceput sa se adune tot mai multi protestatari. Pe langa jandarmi, pesedistii s-au folosit si de persoane dubioase, cu aspect de interlopi, pentru a-i intimida pe protestatari.

”PSD este singurul partid romanesc, nu este ca celelalte. Este singurul partid nefinantat din strainatate, format din oameni normali. Nu uitati pana dupa alegeri, suntem singurul partid care se bate pentru Romania. Suntem singurul partid care ii poate invinge pe astia cu sistemul lor toxic. Am venit la Brasov ca sa dam acest semnal”, a declarat Codrin Stefanescu de pe scena mitingului.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: