politica

„Mitraliera”, atacuri in rafala. Ii umileste pe studenti, ii indeamna sa nu mai stea cu mana intinsa dupa „gratuitati”

Deputatul PSD Catalin Radulescu anunta ca Sectia de anchetare a magistratilor trebuie consolidata, iar daca ministrul Justitiei, Ana Birchall, va sustine desfiintarea acestei structuri, asa cum a cerut GRECO, „va pleca si cariera ei politica se va incheia”. 

Radulescu afirma intr-un mesaj postat pe Facebook ca Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie „trebuie sa fie consolidata si transformata in directie, asa cum sunt DNA si DIICOT, fiind singura reduta pentru respectarea drepturilor si libertatilor romanilor si impotriva abuzurilor din justitie ale magistratilor”.

El spune ca va fi „impotriva oricarui membru PSD care va dori altceva, iar daca colega Birchall doreste altceva va pleca si cariera ei politica se va incheia”.

Catalin Radulescu voebeste si despre „hahalere puse in functii ministeriale prin presiunea presedintilor de organizatii judetene”: „In toti acesti 7 ani, am sustinut mereu ca pe functiile ministeriale sa punem profesionisti, oameni impecabili cu mare experienta in domeniu, pe care romanii sa ai aprecieze si sa ii iubeasca, si nu hahalere puse prin presiunea presedintilor de organizatii judetene, de care romanii sa rada si care sa ne faca de ras. In acelasi timp, voi sustine totdeauna ministrii care si-au indeplinit din plin mandatul, care au muncit zi si noapte, care sunt cunoscuti si iubiti pentru ceea ce au facut pentru romani si nu voi accepta ca sa fie schimbati cu no-name-uri , numai pentru ca altii care nu au facut nimic sunt invidiosi sau pentru ca nu sunt securisti ca ei”.

Parlamentarul PSD are un mesaj si pentru studenti, carora le transmite ca „generatii intregi de romani au ajuns oameni respectabili si au facut aceasta tara cunoscuta in lume fara sa ceara gratuitati de un fel sau altul”. „M-am exprimat deja vis-a-vis de gratuitatea biletelor de calatorie cu trenul a studentilor , si asa cum niciunul din noi care am facut facultate ( mai nou universitate ) nu am avut gratuitate si ne-am pl[tit biletele de tren si generatii intregi de romani au ajuns oameni respectabili si au facut aceasta tara cunoscuta in lume fara sa ceara gratuitati de un fel sau altul, sunt total pentru eliminarea acestor gratuitati . Nu asta e piedica in a invata si a va reprezenta tara dragi studenti ! Culcati- va in fiecare seara cu ceea ce a spus Kennedy: nu intreba ce poate face tara pentru tine , ci ce poti face tu pentru tara”, adauga Catalin Marian Radulescu.

In decembrie 2016, deputatul PSD Catalin Radulescu a fost condamnat definitiv de instanta suprema la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru dare de mita si efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

5 ore ago

Polonia va cheltui 2,3 miliarde de euro pentru un „scut estic”. Sistemul de fortificatii a inceput sa fie deja construit

Polonia va investi peste 2,5 miliarde de dolari (2,3 miliarde de euro) in incercarea de…

5 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: grava, dar „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

5 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

5 ore ago