politica

Mitraliera isi bate joc de Ciolacu: „Eu nu am comentat cand lui Marcel Ciolacu i s-a facut rau”

Deputatul PSD Catalin Radulescu a continuat sa se certe si marti cu Alfred Simonis, liderul deputatilor PSD, pe seama absentei sale la votul pentru motiunea de cenzura. Radulescu a anuntat ca liderii PSD au luat deja decizia de a fi exclus din partid.

Radulescu a repetat ca s-a aflat la spital in zoua motiunii. „Eu nu am comentat cand lui Marcel Ciolacu i s-a facut rau, ca a vrut sa demonstreze ca…”, a spus ironic Radulescu la Antena 3.

„Domnul Radulescu ar fi putut sa ajunga la sedinta din Parlment, este un barbat puternic, putea sa faca acest efort. Bronsita nu este o afectiune atat de grava incat sa iti puna viata in pericol. BPN va analiza documentele pe care domnul Radulescu le-a trimis la partid”, a replicat Simonis.

„Alfred Simonis nu e medic, nu hotareste el soarta mea sau a familiei mele. Eu sunt membru PSD de 25 de ani. Dansii care au luat deja decizia de excludere, au anuntat deja la Pitesti ca o sa fiu exclus, au dat termen organizatiei locale sa ma excluda intr-o ora. Paul Stanescu a sunat la Pitesti, a spus ca intr-o ora sa fiu exclus”, a mai spus Radulescu.

Luni seara, Radulescu a explicat la Digi24 de ce nu a putut sa ajunga la motiune.

„Eu ieri i-am anuntat ca nu ma simt bine. (…) Eu m-am programat la spital, am cerut prin colegii mei medici sa ma duc intr-un spital unde pot sa fac radiografie pulmonar, EKG, sa imi fac analizele. Am plecat la ora 19:30 din spital. Eu nu ma duc in Parlamentul Romaniei sa mor si sa-mi las familia pe drumuri pentru ca vrea Simonis sau Ciolacu”, a afirmat Catalin Radulescu.

El a precizat ca, in opinia sa, esecul motiunii de cenzura apartine conducerii PSD.

”Acum 3-4 zile i-am spus, nu numai lui Alfred Simonis, ci si lui Grindeanu si Ciolacu ca suntem sunati de diferite persoane sa mergem la o cafea. Faptul ca ei acuza ca au avut un esec, ca nu au stiut sa se organizeze, vor sa excluda oameni bolnavi sau izolati, este numai problema lor. Acum, din cauza esecului lor de prosti organizatori vor sa dea vina pe oameni care nu au putut sa se prezinte”, a mai afirmat deputatul PSD.

Acesta considera ca PSD ”nu trebuia sa faca niciun fel de motiune”, ci ar fi fost oportun acest demers in urma cu patru luni.

”Eu nu am vazut astfel de miscari haotice cum se intampla acum in partidul nostru si dupa aceea vinovatii sunt bolnavii. Sa-si asume aceste esecuri”, a concluzionat Catalin Radulescu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Polonia: Pretul gazelor va creste cu peste 50%, anunta cel mai mare furnizor de gaze din tara. Cum incearca guvernul sa atenueze impactul asupra populatiei

Cel mai mare furnizor de gaze naturale din Polonia, PGNiG, a trimis clientilor sai scrisori…

55 de minute ago

In ciuda amenintarilor cu deportarea, si mai multi migranti incearca sa ajunga in Marea Britanie

Zeci de migranti in doua barci pneumatice au ajuns sambata pe coasta de sud a…

2 ore ago

Berlinul vrea sa doneze vila lui Goebbels. Daca nu sunt doritori, va fi demolata

Guvernul german vrea sa cedeze o vila detinuta candva de ministrul propagandei lui Adolf Hitler,…

2 ore ago

Micutzu, despre Ciolacu: „Nu stie sa lege cinci cuvinte, pare la baza analfabet. Eu zic ca de asta nu-i vedem pe astia cum scriu” – Video

Actorul Cosmin Nedelcu (Micutzu) are o pozitie acida in legatura cu premierul PSD Marcel Ciolacu.…

4 ore ago

Un europarlamentar german a fost grav ranit intr-un „atac electoral” in Dresda. Alianta pentru Germania (AfD), de extrema-dreapta, principala suspecta

Unul dintre principalii candidati socialisti, din Germania, pentru alegerile europarlamentare din iunie, Matthias Ecke, a…

4 ore ago

Rusia i-a „dat in urmarire” pe Volodimir Zelenski si Petro Porosenko. Pe lista urmaritilor se afla si prim-ministrul estonian Kaja Kallas

Pe pagina ministerul Afacerilor Interne din Rusia a aparut un document in care este mentionat…

4 ore ago