„Multumim, domnule Catalin Drula”. Sute de mesaje pe pagina lui Grindeanu dupa ce acesta s-a umflat in pene cu deschiderea unui tronson de autostrada

politica

Pagina de Facebook a lui Sorin Grindeanu este asaltata cu mesaje dupa ce ministrul Transporturilor s-a laudat ca deschiderea circulatiei pe pe autostrada Targu Mures-Ungheni. „Multumim, catalin Drula” si „Felicitari, Catalin Drula” sunt mesajele postate pe pagina lui Grindeanu.

„Astazi se deschide circulatia pe autostrada Targu Mures-Ungheni. Vorbim de 4,5 kilometri care au profil de autostrada si 4,7 kilometri la profil de drum national cu doua benzi pe sens. Rezultate concrete! Nu festivism!”, a scris Grindeanu pe Facebook.

Mesajul lui Grindeanu a fost urmat de sute de mesaje ironice, in care i se multumeste lui Catalin Drula.

Multumim, domnule Catalin Drula !!! Singurul ministru al Transporturilor care a facut ceva concret si cu rezultate concrete, nu festivism, ca d-ul impostor Grindeanu !

Felicitari Catalin Drula!!!! Cu adevarat SINGURUL ministrul al transporturilor in ultimii 30 ani care a fist ceea ce trebuie sa fie un ministru. Restul…

Rezultatele concrete sunt ale d-lui Drula, momentan sunteti doar la festivism…asa ca bagati capul in pamant ca strutul si spor la treaba..

Satul de lepre mincinoase….cu ce ati participat dv la autostrada aia? La inaugurare! Mucles

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, sambata, la Braila, ca, daca nu ar fi fortat cu CNAIR deschiderea Lotului 2 din Autostrada Sebes-Turda, ”anul acesta aveam foarte multe sanse sa nu inauguram niciun kilometru de autostrada”. ”Ma refer la acest celebru an 2021 cu foarte multi specialisti, ii stiti”, a adaugat Grindeanu, referindu-se la Catalin Drula.

”Birocratia este una dintre chestiunile care ne omoara in Romania si, de multe ori, e mai mare perioada pana incep lucrarile, decat cat dureaza efectiv o lucrare. Tot ceea ce inseamna proiect, SF, avize, mediu, mutari de utilitati sunt foarte multe exemple in care aceasta perioada este mai lunga decat executia efectiva a unui proiect, ceea ce nu este neaparat un lucru bun”, a afirmat, sambata, la Braila, Sorin Grindeanu.

Intrebat cati kilometri de autostrada se vor inaugura in 2022, Grindeanu a afirmat: ”Am sa va spun ce era pe cale sa se intample pe 2021. Daca impreuna cu colegii de la CNAIR nu am fi fortat, si asta este termenul potrivit, pe Lotul 2 Sebes-Turda, anul acesta aveam foarte multe sanse – ma refer la acest celebru an 2021 cu foarte multi specialisti, ii stiti – aveam mari sanse sa nu inauguram niciun kilometru de autostrada”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: