Categories: externe

NAZISTII au inceput atacurile. Violente in preajma unor centre de refugiati din Germania – VIDEO

Extremistii de drepta din Saxonia au i-au atacat pe angajatii unui nou centru pentru refugiati care ar urma sa se deschida in Chemnitz.

Doi dintre angajatii centrului au fost raniti, scrie Bild. Potrivit politiei, grupul de extremisti era format din 20 de persoane. Acestea au spart si parbrizul unei masini parcate in apropierea azilului. Un barbat de 34 de ani a fost arestat.

Anterior, vineri dupa-amiaza, au avut loc proteste cu caracter xenofob in fata centrului pentru refugiati, mentioneaza publicatia germana.

Proteste violente s-au inregistrat, vineri noaptea, si in Dresda, intr-un cartier unde ar urma sa soseasca refugiati. Rezidentii au aruncat in politisti cu pietre, sticle si petarde. Politistii au declarat ca ordinea a fost restabilita cu greu.

Alte manifestari de protest legate de refugiati au avut loc, tot vineri noapte, in Cottbus. Aproximativ 400 de persoane au incercat sa intre cu forta intr-un hotel unde avea loc o ceremonie de primire a refugiatilor. Protestul a fost organizat pe Facebook, mentioneaza Frankfurter Algemeine Zeitung.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Mii de protestatari la un nou miting impotriva lui Viktor Orban. Peter Magyar, prima amenintare serioasa la adresa premierului Ungariei

Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting…

7 ore ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

14 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

14 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

11 ore ago