Negoita a refuzat constant sa poarte masca in spatiile inchise. Acum are coronavirus: „Viata are prostul obicei de a se razbuna”

politica

USR Sector 3 atrage atentia ca primarul Robert Negoita a refuzat sa poarte masca, in spatiu inchis, la sedintele consiliului local. Victor Ponta, pe de alta parte, sustine ca Ludovic Orban este de vina ca Negoita s-a imbolnavit.

„Robert Negoita a declarat ca a fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2. Este acelasi Negoita care a refuzat sa respecte regulile de preventie in aceasta perioada. Nu a purtat masca, nu a pastrat distanta si nu a tratat situatia cu responsabilitate. Iar viata are prostul obicei de a se razbuna tocmai pe cei care cred ca o pot pacali. Nu dorim nimanui sa treaca prin suferintele pe care COVID19 le provoaca adesea celor bolnavi. Din contra. Speram totusi ca acest episod sa fie o lectie pentru Robert Negoita si pentru toti cei care cred ca protejarea propriei persoane si a celor din jur este un moft.

P.S. Aceste fotografii sunt din sedinta de Consiliu Local Sector 3 din 30 iulie 2020”, a anuntat USR PLUS Sector 3.

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, il acuza pe Ludovic Orban de faptul ca Robert Negoita s-a imbolnavit de coronavirus. Ponta s-a impotrivit insa pana acum fata de toate masurile luate de guvern pentru limitarea pandemiei. Pro Romania a votat in Parlament si impotriva legii carantinei, dupa ce anterior a solicitat insistent sa fie redeschise toate activitatile economice.

„Am avertizat in mod repetat si vehement ca Orban si PNL ne pun pe toti in pericol prin ticalosia lor cu Alegerile organizate fara conditii de siguranta ! Intre sanatatea publica si interesul egoist de Partid Orban a ales Partidul! Aceasta este o gandire tipica unui politruc – incompatibila cu responsabilitatea unui adevarat Prim Ministru!

Campania incepe imediat (actiunile de precampanie sunt deja de o luna) / iar ziua votului inseamna 18.500 de sectii de vot – cu o medie de 20 de persoane aflate permanent in sectie si o medie de 500 de alegatori care vin la vot!

Multi candidati, militanti, familiile acestora si simplii cetateni se vor imbolnavii cu acest virus sau isi vor pierde viata doar pentru ca Orban vrea Alegeri cat mai repede – ca sa nu piarda si mai mult in sondaje!

Va rog pe toti sa mergeti la vot in 27 Septembrie luand voi masurile de siguranta pe care Guvernul Orban PNL NU le-a luat / si mergeti sa pedepsiti ticalosia acestui individ aflat la Guvern prin coruptie si blaturi cu PSD !

Multa sanatate Robert Negoita- tie si celor apropiati / locuitorii Sectorului 3 si Alianta PRO Bucuresti sunt alaturi de tine ai au nevoie tine!”, scrie Ponta pe Facebook.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat miercuri ca a fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2.

„In cursul zilei de azi (n.r. – miercuri), am fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2. Nu am avut nicio problema speciala de sanatate, vreun simptom specific, pana aseara cand am inceput sa ma simt rau. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul noptii si o stare generala de slabiciune si moleseala. Dat fiind ca starea de rau a continuat, dimineata, m-am prezentat pentru a fi testat. Din pacate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care il voi urma, bineinteles. Ma simt mai bine, durerea de cap este tot mai scazuta, dar, desigur, trebuie sa fiu atent si in zilele urmatoare”, a scris edilul pe Facebook.

Negoita i-a indemnat pe cei care au interactionat cu el in ultima perioada sa fie atenti la orice simptom si chiar sa se testeze.

„Si sa stiti ca, si daca nu voi fi pe teren in aceasta perioada, raman activ aici, asa cum ne-am obisnuit si sunt permanent in contact si cu colegii mei. In acest sens, fac un apel catre cei care stiu ca am interactionat in ultimele zile sa fie atenti la orice semn sau simptom si chiar sa se testeze daca au suspiciuni ca ceva ar putea sa nu fie in regula”, a transmis el.

Mai mult despre: ,

Comentarii: