Nemtii ar putea fi OBLIGATI sa primeasca refugiati in CASELE sau apartamentele nefolosite

news

Guvernul federal si autoritatile regionale din Germania discuta un proiect de lege privind inchirierea obligatorie de catre cetateni a spatiilor private nefolosite, astfel incat sa se obtina rapid locuri de cazare a refugiatilor.

Noile reglementari vizeaza in primul rand spatiile comerciale nefolosite, dar s-ar putea aplica si in cazul unor case si apartamente, informeaza postul de radio nemtesc ARD Berlin Studios.

In Suedia, un azil pentru persoane in varsta, din Sormark, este evacuat, dupa cum arata publicatia Varmlands Folkblad. Si tot pentru a face loc refugiatilor care ajung, dupa cum li s-a comunicat chiar celor care locuiau acolo.

Valul de migranti a creat in Suedia o adevarata miscare anti-imigratie care a devenit extrem de populara. Partidele care se declara impotriva primirii de refugiati au capatat un important suport din partea oamenilor si in Franta, Germania si Austria.

Citeste si: Mitinguri in tari din estul Europei: „Astazi imigranti, maine teroristi”

Planul Uniunii Europene de a forta statele din regiune sa accepte refugiati a scos, sambata, in strada mii de oameni in Cehia, Polonia si Slovacia.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: