externe

Nepoata lui Donald Trump afirma ca „pasiunea” acestuia pentru dictatori provine din copilarie, cand a trebuit sa-si linguseasca tatal autoritar pentru a deveni favoritul acestuia

Mary Trump, o reputata specialista in psihologie clinica si nepoata lui Donald Trimp, a sugerat ca afinitatea si pasiunea acestuia pentru liderii puternici ar proveni din relatia pe care a avut-o in copilarie cu tatal sau, Fred Trump.

Fostul presedinte „nu a evoluat niciodata dincolo de genul de persoana care era cand era foarte tanar si nu este deloc surprinzator, pentru ca a crescut intr-o familie autoritara”, a declarat Mary Trump intr-un interviu acordat jurnalistei Christiane Amanpour de la CNN.

Este „unul dintre lucrurile care ar trebui sa ii ingrijoreze pe toti in legatura cu Donald”, a sustinut nepoata candidatului republican. Mary Trump, care a devenit un critic acerb al unchiului ei, l-a descris pe bunicul ei, Fred Trump, ca fiind „un sociopat destul de direct”.

In calitate de „fiu favorit”, Donald Trump a stiut, prin urmare, „ce trebuie sa faca pentru a ramane in gratiile bunicului meu”, a explicat ea. „Pentru ca a inteles, de asemenea, ce i s-ar fi intamplat daca nu o facea”, a adaugat ea. „Asa ca el [Donald Trump] se simte foarte bine in acest mediu si este extrem de important pentru el sa obtina beneficiile asocierii cu oameni puternici precum [premierul ungar Viktor] Orban si [presedintele rus Vladimir] Putin, dar si sa fie de partea lor”.

Saptamana trecuta, fostul prim-ministru australian Malcolm Turnbull si-a reamintit nelinistea de a-l vedea pe Trump lingusindu-l pe Putin in mai multe randuri. Turnbull a numit acest lucru „cu adevarat infiorator”. „Chiar nu este „deloc de ras cand, in acel moment, liderul lumii libere este descris ca un copil indragostit de o persoana mai in varsta si mai puternica”, a spus Mary Trump despre comentariile lui Turnbull.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Ciolacu nu mai taie in carne vine: „E evident ca noi am pierdut razboiul cu retailerii”

Premierul Marcel Ciolacu s-a declarat joi invins in "razboiul cu retailerii". El a avut mai…

O oră ago

Germania: Angajatii au lucrat in jur de 1,3 miliarde de ore suplimentare in 2023, majoritatea fiind neplatite

In Germania, numarul orelor suplimentare prestate de angajati ramane astronomic de mare. Anul trecut, se…

44 de minute ago