Nevasta ascundea o AVERE intr-o cutie de pantofi. Cand a aflat cum i-a castigat, sotul…

life

O femeie care a tinut secret timp de 60 de ani, cat a fost casatorita, continutul unei banale cutii de pantofi a reusit sa isi uimeasca sotul, chiar cand se afla pe patul de moarte.

Cei doi au fost impreuna vreme de sase decenii. Femeia tinea pe dulapul sau o cutie de pantofi pe care ii ceruse sotului sa nu o deschida sub niciun chip. Barbatul i-a respectat dorinta si nu a scotocit niciodata in ea. Doar atunci cand a aflat ca sotia sa mai are putin de trait a hotarat sa dezlege misterul cutiei de pantofi.

bani

A coborat-o de pe sifonier si a deschis-o impreuna cu batrana. Surpriza totala! In ea erau doua papusi crosetate si mai multe teancuri de bani, in total 95.000 de dolari. Atunci barbatul a intrebat-o ce era cu toate acelea. Iar femeia l-a lamurit: „Cand ne-am casatorit, bunica mea mi-a spus ca secretul casniciei fericite este sa nu te certi niciodata. Mi-a spus ca daca voi fi suparata vreodata pe tine, sa tac si sa incep sa crosetez o papusa”, a povestit batrana.

Barbatul a fost extrem de impresionat si chiar a inceput sa planga atunci cand a vazut ca in cutie erau doar doua papusi. Cu alte cuvinte, s-a gandit el, si-a suparat doar de doua ori sotia in cei 60 de ani de casnicie. „Dar cu acesti bani ce este?”, a intrebat emotionat batranul. „Oh, acesti bani i-am facut din vanzarea papusilor crosetate”, i-a dezvaluit femeia.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: