politica

Nicio sanctiune pentru Flavia Grosan din partea Colegiului Medicilor. „Doctorita-minune”, libera sa isi trateze pacientii cum crede

Colegiului Medicilor Bihor nu a dispus nicio sanctiune pentru doctorita Flavia Grosan, a anunta luni presedintele acestui for, Carmen Pantis.

„A fost o discutie amiabila, cu doamna doctor, in care dansa si-a exprimat dragostea fata de pacienti, empatia fata de ei. Noi stim ca exista o simpatie foarte mare in randul tuturor pacientilor pe care domnia sa i-a tratat. Am dorit sa precizez ca este vorba despre incalcarea articolelor 10 si 22, din codul de deontologie profesionala, legat de denigrarea unor colegi si de afirmarea in spatiilor public a succesului unor protocoale de tratament care nu au fost confirmate prin studii stiintifice”, a spus Carmen Pantis.

Pantis a adaugat ca „doamna doctor va continua sa isi trateze pacientii exact cum a facut-o pana acum”, precizand ca „toate cazurile grave vor fi directionate spre spital”.

Citeste si: Flavia Grosan, un nou interviu la Antena 3: „Masca nu face bine. Dumnezeu a lasat orificiile astea, de ce le blocam?”

„In concluzie, aceasta (n.r. – dr. Flavia Grosan) nu primeste nicio sanctiune si aceasta autosesizare a Colegiului Medicilor s-a terminat azi”, a spus Pantis, citata de Bihoreanul.

Presedinta Colegiului Medicilor Bihor a mai adaugat ca doctorita Grosan a fost rugata sa fie mai cumpatata atunci cand vine vorba despre activitatea colegilor sai medici din spitale si a subliniat in repetate randuri „eleganta” doctoritei Grosan. „Comisia de etica si deontologie nu poate sa dea nicio sanctiune. Doamna doctor a fost foarte eleganta, a venit cu doamna avocat, desi nu era nevoie, pentru ca a fost o discutie”, a spus Pantis.

Carmen Pantis a adaugat ca nu s-a pus problema ridicarii dreptului de libera practica a doctoritei Grosan si a subliniat ca la Comisia de Disciplina a Colegiului Medicilor Bihor „nu a fost depusa nicio plangere de malpraxis” care sa o vizeze. „Deocamdata nu avem niciun fel de plangere de malpraxis impotriva doamnei doctor Flavia Grosan”, a spus ea.

„Empatia doamnei doctor Grosan fata de pacientii ei este deosebita”, a adaugat Pantis.

Ea a spus ca in cazul in care doctorita Grosan va continua „declaratiile denigratoare la adresa medicilor” sau daca va fi depusa o plangere de malpraxis, Comisia de Disciplina ar putea lua in calcul sanctionarea dr. Flavia Grosan.

Carmen Pantis a mai spus ca „spera” ca Flavia Grosan isi va retrage afirmatiile prin care dadea de inteles ca pacientii cu oxigen scazut nu trebuie sa se interneze in spitale, ca protocoalele medicale aplicate pacientilor Covid sunt gresite si chiar ii omoara pe acestia.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Donald Trump ii momeste pe magnatii petrolului: el le promite ca va anula politica ecologica a lui Biden, daca ii vor dona un miliard de dolari

Donald Trump, candidatul dreptei americane la presedintie, le-a promis patronilor companiilor petroliere ca va anula…

9 minute ago

Doi politisti francezi, impuscati de un barbat chiar in cladirea unui comisariat din Paris. Unul dintre ei este in stare grava

Doi politisti au fost grav raniti de gloante, joi seara, intr-o sectie de politie din…

25 de minute ago

Benjamin Netanyahu, dupa refuzul SUA de a mai trimite arme Israelului: „Vom lupta si cu unghiile, daca va fi nevoie!”

Fortele de Aparare ale Israelului au afirmat joi ca armata dispune de suficiente munitii pentru…

39 de minute ago

Ciolacu, cu Negoita in spate: „PSD este cel mai european partid din Romania”. Negoita este trimis in judecata in trei dosare penale

Premierul Marcel Ciolacu a pretins, joi, de Ziua Europei, ca "Partidul Social Democrat este cel…

11 ore ago

Record negativ: Venezuela ar putea fi prima natiune care isi pierde toti ghetarii

Venezuela ar putea fi prima natiune din istoria moderna care si-a pierdut toti ghetarii dupa…

11 ore ago

Orban, la Timisoara: „Astazi, in Romania nu este o democratie autentica. Suntem condusi de noua nomenclatura si de noua securitate”

Presedintele Partidului Forta Dreptei, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca in Romania de astazi…

7 ore ago