„Niciodata nu m-am confruntat cu asemenea presiuni”. Procurorul-sef al DNA Ploiesti, despre campania derulata de mafia PSD la Antena 3 si RTV

news

Procurorul-sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa ca s-a mai confruntat in trecut cu tentative de intimidare sau santaj insa niciodata nu au fost atat de puternice precum cele actuale, puse in scena la Antena 3 si RTV.

„Niciodata nu m-am confruntat cu asemenea presiuni”, a declarat Onea.

„Niciodata nu au fost falsificate probe, sunt sustineri pe care le fac inculpatii in dosare. (…) Au fost controale, s-a constatat ca la DNA Ploiesti a fost respectata legea de fiecare data. Nu va puneti intrebarea de ce discutiile sunt duse in afara cadrului judiciar? Pentru a fi facute tot felul de alegatii. Nu am falsificat nicio proba”, a afirmat Onea.

Seful DNA Ploiesti a mai spus ca la aceasta structura nu a existat nicio situatie deosebita in care sa se fi constatat ca probele au fost nelegal administrate.

Procurorul Lucian Onea a mai spus ca „tot ce s-a prezentat la TV este o varianta denaturata, personala, a lui Vlad Cosma, care spera ca pana la termenul urmator al procesului sa scape”.

„Indiferent de metodele folosite, de intimidari, de santaj, nu o sa cedam preciunilor, chiar daca acestea sunt din ce in ce mai agresive si vor sa ne compromita si sa ne demobilizeze”, a mai spus procurorul.
Seful DNA Ploiesti a precizt ca a solicitat chiar astazi Inspectiei Judiciare sa faca verificari pentru ca „este in joc reputatia procurorilor”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: