politica

Nicusor Dan a pus-o la punct pe Dana Budeanu chiar la Cloaca TV. Reactie transanta dupa „inregistrare”

Nicusor Dan a intrat in direct la Romania TV, luni seara, pentru a raspunde acuzatiilor Danei Budeanu, prietena Gabrielei Firea, care in acceasi zi a dat publicitatii o inregistrare cu un pretins trafic de influenta.

„Aceasta inregistrare este dintr-un sir de inregistrari dintre cei doi. Nicusor Dan face trafic de influenta, in favoarea acestui domn. A venit un nene intr-o zi si si-a luat o parcela in parc, dupa care domnul Mitrache a construit fara autorizatie in parc, intr-un copac. A construit o casa, este acolo. El spune ca este restaurant, purul Nicusor Dan a intervenit conform declaratiei din seara aceasta si recunoaste inregistrarea. El a intervenit in calitate de mediator, declara dansul” , a declarat Dana Budeanu la Romania TV.

Nicusor Dan a intervenit in direct la Romania TV cu explicatii.

„Inregistrarea vine dupa ce eu am demascat o infractiune facuta de Gabriela Firea. Eu sunt in inregistrare, sa va explic ce rol am eu. Situatia este urmatoarea, un domn avea o proprietate pe care primarul sectorului 4 a demolat-o abuziv. Acest cetatean a venit la mine, avocatul domniei sale m-a vazut in tribunal si mi-a spus ca are un abuz. Eu ca parlamentar sunt obligat de lege sa ma ocup de rezolvarea problemelor bucurestenilor. Eu l-am luat de mana si ne-am dus la Avocatul Poporului, nu l-a bagat in seama si am mers in instanta. Am considerat ca impotriva acestui cetatean se construieste un abuz. Instanta a confirmat ca autoritatea locala urma sa incalce legea” , a afirmat Nicusor Dan.

Nicusor Dan a fost apoi atacat de Cristian Zarescu, consilier al primarului din Sectorul 4, Daniel Baluta (PSD).

„Este clar ca Nicusor Dan a intervenit ca nu este vorba doar de un apel, ci de cinci. Ne-a cerut sa nu mergem pana la capat cu aceasta demolare. Au fost cinci apeluri initiate de Nicusor Dan, suna direct la mine. Eu nu am crezut ca Nicusor Dan poate sa intervina pentru cineva care a distrus parcul, domnul Nicusor Dan i-a luat apararea. A aparut mereu padurile si parcurile si acum ne impune sa nu demolam” , a declarat Cristi Zarescu.

„Domnul Nicusor Dan minte, a incercat sa opreaca demolarea inainte de sentinta. A facut aceste interventii cu mult timp inainte. Prima instanta a fost castigata de noi, nu m-am simtit amenintat, dar au fost cinci apeluri in care ne ruga sa ne oprim. Domnul Mitrache are grave probleme cu legea, este acuzat in mai multe dosare” , a mai sustinut Cristi Zarescu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

3 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

4 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

4 ore ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

4 ore ago