Nicusor Dan promite ca la iarna bucurestenilor o sa le fie mai cald decat iarna trecuta: „S-au reabilitat 60 de km de conducte”

news

Nicusor Dan, promisiuni, caldura, iarna, mai bine, incalzirea globala

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan. A afirmat, joi seara, la B1 TV, ca s-au facut lucrari importante la reteaua de termificare din oras, iar „iarna asta o sa fie mai bine decat iarna trecuta”.

„In mandatul trecut, media a fost cam de 15 – 17 km pe an. Noi am facut in 2021 28 km – vorbesc de reteaua principala – in 2022 am facut 32 km, iar anul acesta o sa facem 50 km. Ne-am dus exact acolo unde am stiut ca sunt problemele cele mai sensibile. Deci iarna asta o sa fie mai bine decat iarna trecuta”, a declarat, Nicusor Dan.

„Asta inseamna santiere de 5 – 6 – 10 km conducta, in care se pune direct conducta preizolata, si 10 – 12 santiere pe bucatele mai mici, unde Termoenergetica schimba cu conducta normala unde crede ea ca sunt avarii. Iarna asta, si din cauza acestor schimbari si din cauza centralei de la Titan care e noua, i-am dat drumul in februarie, anul acesta, o sa fie mult mai bine decat iarna trecuta”, a precizat primarul general.

Reamintim ca, imediat ce a fost ales primar general, Nicusor Dan a promis ca in primii trei ani de mandat va schimba 300 de kilometri de retea principala de termoficare, o medie de 100 de kilometri pe an. In realitate, in acesti ani media realizata a fost de doar 36,6 km.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: