Nicusor Dan spune lucrurilor pe sleau: „Antena 3, beneficiar direct al actiunilor Caracatitei Pandele-Firea. E un instrument pesedist de manipulare”

politica

Nicusor Dan a anuntat, vineri, ca „trustul Antena 3, beneficiar direct al actiunilor Caracatitei Pandele-Firea, e un instrument pesedist de manipulare, care arunca Romania cu 30 de ani in urma, pe vremea mineriadelor instrumentate de Ion Iliescu si Petre Roman”. Este singurul lider politic din aceasta campanie care a indraznit sa sanctioneze manipularile trustului lui Voiculescu.

„Este revoltator ca s-a ajuns atat de jos si ca posturi de televiziune s-au pretat la campanii fatise de denigrare a candidaturii mele. Pe de alta parte, aceste atacuri arata pana unde poate merge un sistem corupt care isi vede amenintat status quo-ul.

Bucurestenii, si nu numai, au putut vedea cu aceasta ocazie fata acestui sistem, altfel foarte bine disimulat pana acum.

Gabriela Firea se face responsabila de aceasta campanie murdara. Ea este autorul nu doar moral, dar si comanditarul atacurilor mincinoase la adresa mea, unele proferate chiar de domnia sa.

Trustul Antena 3, beneficiar direct al actiunilor Caracatitei Pandele-Firea, e un instrument pesedist de manipulare, care arunca Romania cu 30 de ani in urma, pe vremea mineriadelor instrumentate de Ion Iliescu si Petre Roman.

‘Marile dezvaluiri’ despre mine de joi seara de la Antena 3 au fost un mare ‘fas’. A fost un delir socant, in direct. Pana si ceilalti comentatori din platou au fost uimiti de falsurile grosolane.

Doar disperarea ca voi opri afacerile murdare si voi taia increngaturile mafiote din primarie poate duce la asemenea derapaje de la bun simt si democratie.

Antena 3 nu mai stie ce sa inventeze ca sa-i mai dea o ultima proptea electorala lui Firea, care e pe cale de a se prabusi de la putere.

Daca v-ati saturat de oameni ca Firea, care mint la fel ca Antena 3 si care fura viitorul bucurestenilor, va rog sa veniti la vot.

E singura sansa sa facem curatenie in primarie si sa scoatem mafia de Voluntari din Capitala Romaniei. E singura sansa ca Bucurestiul sa scape de incompetenta, minciuna, risipa, trufie si hotie”, a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Este revoltator ca s-a ajuns atat de jos si ca posturi de televiziune s-au pretat la campanii fatise de denigrare a…

Posted by Nicusor Dan onĀ Friday, 25 September 2020

Antena 3 a prezentat, joi seara, un „interviu” realizat de Oana Stancu, sotia deputatului PSD Daniel Zamfir, cu o persoana care sustinea ca i-a dat mita lui Nicusor. Persoana respectiva avea chipul ascuns si vocea distorsionata pentru a nu putea fi recunoscuta.

Mai mult despre: ,

Comentarii: