politica

Noaptea mintii. Ali Comicul va fi numit ministru de Interne interimar in plina criza generata de tragedia din Caracal

Digi24 anunta ca PSD il va numi ca ministru de Interne, in locul lui Nicolae Moga, pe Mihai Fifor. Acesta a devenit celebru prin numeroasele fake news lansate in timpul declaratiilor sale politice.

Unul dintre cei mai slugarnici subordonati politic ai lui Liviu Dragnea devine ministru de Interne in plina criza generata de tragedia de la Caracal.

Mihai Fifor a anuntat recentca „PSD revine” si ca „o sa ne rezervam dreptul sa il infrangem” pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale.

„Cred ca va fi o competitie foarte dura. Cred ca presedintele Klaus Iohannis isi doreste un tur doi cu PSD. O sa ii oferim acest lucru si o sa ne rezervam dreptul sa il infrangem. Am fost prea relaxati in 2014. PSD revine. A fost un dus rece, dar ca intotdeauna suntem pregatiti de aceasta campanie si va asigur ca o sa facem o figura cat se poate de frumoasa”, a declarat Mihai Fifor  la Antena 3.

„Ali Comicul” este porecla primita de Mohammed Saeed al-Sahaf, fostul ministru al Informatiilor in Irak-ul lui Saddam Hussein.

Al-Sahaf si-a castigat porecla „Ali Comicul” in urma afirmatiilor fantasmagorice din timpul razboiului, gen: „americanii se sinucid cu sutele la portile Bagdadului”, „s-au ratacit in desert, fiindca nu stiu sa citeasca busola, sunt niste retardati”, „i-am macelarit”. In dimineata zilei in care statuia lui Saddam a fost daramata in capitala irakiana al-Sahaf a tinut un discurs televizat: „nu exista nici picior de american in Bagdad. Se vor preda sau ii vom arde de vii in tancurile lor”.

In timp ce „Ali Comicul” exulta astfel in fata camerelor, in spatele lui se vedeau trupele SUA intrand in capitala si facand cu mana irakienilor, care ii primeau cu chiote de bucurie. Ultimele cuvinte ale ministrului de Informatii au fost „I-am invins!”.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja
Tags: mihai fifor

Recent Posts

Bancile europene care au ramas in Rusia si-au triplat profiturile. Banca Centrala Europeana intervine si le cere sa plece pentru a evita sanctiunile SUA

Banca Centrala Europeana (BCE) indeamna bancile sa paraseasca piata rusa cat mai repede posibil, avand…

19 minute ago

Sondaj comandat de PNL. Burduja anunta ca a trecut pe locul 3: „Sunt la 7% distanta de locul 1”

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, a transmis pe grupurile interne ale PNL rezultatele…

2 ore ago

Mister vechi de 4.000 de ani, descifrat: Cum au fost construite piramidele din Giza. Ce arata imaginile din satelit

Se crede ca un brat al Nilului recent descoperit, ascuns sub nisipul desertului si sub…

22 de minute ago

Elon Musk oficializeaza trecerea de la Twitter la „X.com”. Acesta va furniza si servicii financiare

Schimbarea de identitate a Twitter este completa. Miliardarul american Elon Musk a anuntat vineri, pe…

17 minute ago

Ignorand total faptul ca Rusia este stat agresor, China acuza SUA ca ar fi „direct responsabile de crearea si amplificarea crizei ucrainene”

Statele Unite sunt direct responsabile pentru crearea si dezvoltarea crizei ucrainene pana la stadiul actual,…

2 ore ago