Noi atacuri ucrainene cu drone asupra regiunii Briansk. Rusii sustin ca ar fi doborat o racheta deasupra Crimeei – VIDEO

externe

atac, ucraina, drone, racheta, Crimeea

Ministerul rus al Apararii sustine ca apararea aeriana rusa ar fi doborat doua drone ucrainene deasupra regiunii Briansk si o racheta deasupra Crimeei in seara zilei de 30 august.

Comandantul instalat de Rusia in Crimeea ocupata, Serghei Aksionov, a afirmat ca racheta de croaziera a fost doborata deasupra partii de est a peninsulei. Consilierul sau Oleg Kriucikov a adaugat ca un fragment din racheta doborata a avariat o linie electrica.

Canalul Telegram din Crimeea Wind a raportat explozii in Feodosia, in partea de est a peninsulei. Ulterior, canalul a sustinut ca sunete de tiruri de arma au fost inregistrate in orasul Alushta, in partea de sud a Crimeii.

In aceeasi seara, Alexander Bogomaz, guvernatorul regiunii rusesti Briansk, a afirmat ca doua drone au fost doborate deasupra regiunii.

„Nu au existat victime sau pagube. Serviciile de urgenta se afla la fata locului”, a scris guvernatorul pe canalul sau Telegram.

Atacurile impotriva unor tinte din Rusia sau din Crimeea ocupata de Rusia au devenit din ce in ce mai frecvente in ultimele saptamani.

In noaptea de 29 august, presa rusa a raportat ceea ce parea a fi cel mai mare atac cu drone impotriva Rusiei sau a Crimeei de la inceputul invaziei la scara larga. Cel putin patru avioane militare Il-76 au fost distruse in Pskov, un oras situat la 800 de kilometri nord de Kiev, in apropiere de granita cu Estonia.

In aceeasi noapte, au fost raportate atacuri cu drone deasupra Moscovei, a oblasturilor Briansk, Oryol, Kaluga si Ryazan. Guvernatorul instalat de Rusia la Sevastopol a afirmat ca a avut loc, de asemenea, un atac nereusit asupra Sevastopolului cu drone maritime.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: