Noi detalii despre incidentele de la ICCJ. Stefanescu i-a cerut lui Malin Bot sa iasa in curte sa se bata, daca e „smecher”. Reactia jurnalistului l-a lasat fara replica

news

Jurnalistul Malin Bot afirma ca secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, l-a provocat in mod repetat, in timp ce se aflau in sala de judecata de la Inalta Curte, culminand cu solicitarea de a iesi in curtea tribunalului pentru a se bate.

„M-a provocat in mod repetat, mi-a spus ‘securistule’ de mai multe ori, chiar in sala de judecata. Nu l-am bagat in seama. La un moment dat mi-a cerut sa iesim afara, noi doi, daca am curaj. Sa iies afar daca sunt smecher, sa ma ocup de el. I-am raspuns ca ‘aquila non capit muscas’ (vulturul nu prinde muste), ca em am treaba cu Liviu Dragnea. Si l-am felicitat si i-am multumit frumos pentru imaginea pe care i-a facut-o lui Liviu Dragnea cu interlopii. Nu a inteles”, a declarat Malin Bot pentru aktual24.ro.

Jurnalistul spune au fost mai multi martori la aceasta discutie, printre ei numarandu-se si revolutionarul Marian Morosanu.

Ulterior, Malin Bot a fost agresat de interlopii adusi de Codrin Stefanescu, jurnalistul fiind lovit in ficat si in burta cu pumnul. El a depus plangeri penale impotriva agresorilor.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: