Noi dezvaluiri ale unui fost angajat Tel Drum: „Adrian Nastase venea deseori in hotelul lui Dragnea. Usa era pazita de un domn cu pistol”

news

Ziarul „Liber in Teleorman” continua sa publice dezvaluirile unui fost angajat al Tel Drum privind relatiile lui Liviu Dragnea cu aceasta companie. El spune ca Dragnea visa d emult timp sa cumpere personal Belina, pentru a o transforma in teren de vanatoare.

Jurnalistii din Teleorman au protejat identitatea fostului angajat.

„La chefurile pe care Dragnea le organiza venea adeseori Adrian Nastase. Din ce imi aduc eu aminte, in 2004, cand a pierdut alegerile, Nastase era la Turnu Magurele. Acolo se tineau intrunirile astea. De altfel, la Hotelul Turris era un palier intreg care nu se inchiria clientilor. El era rezervat oamenilor din TelDrum si oamenilor politici care aveau relatii cu Dragnea. Naastase beneficia si el de o camera pe vremea aia la Hotelul Turris. A fost de multe ori acolo, era un domn cu pistolul la usa lui, il pazea cand dormea. Era normal, pentru ca era premier. Petrecerile se faceau la Hanul Diligentei. Livada de acolo a fost facuta tot de TelDrum, prin divizia agricola a firmei. Nu stiu ce mai e acum acolo, dar stiu ca Teldrum a plantat multi pomi acolo si i-a facut domnului Presedinte livada”, a spus fostul angajat Tel Drum pentru Liber in Teleorman.

Citeste si: „El era zeu acolo”. Dezvaluiri in premiera ale unui fost angajat Tel Drum despre Dragnea: „El cerea tuturor sa ii spuna ‘Domnul Presedinte’. Si-a creat un imperiu”

Acesta a mai povestit si cat de mult isi dorea Dragnea sa obtina Belina.

„In ceea ce priveste Belina, stiam de pe atunci ca Dragnea o s-o cumpere. El nu e un pescar bun, dar e vanator bun. Avea domenii de vanatoare la malul Oltului pe vremea aceea. Era o insula pe care voia sa o cumpere pentru vanatoare si pescuit, nu voia altceva. Eu de multe ori ma intrebam de ce voia sa cumpere totul, pentru ca insula Belina ar fi putut fi folosita pur si simplu, fara nicio hartie. Oricum, lui nimeni nu i-ar fi zis absolut nimic. Dar a declarat de pe atunci ca el si-a propus sa cumpere Belina si noi, cei care eram in TelDrum, stiam despre aceasta intentie”, relateaza fostul angajat de la Tel Drum.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: