Noi dezvaluiri care ii pun cruce lui Dragnea: „Mergea in Brazilia din 2002. Garantat a fost, pentru ca m-a invitat si pe mine. Erau fete”

news

Ziarul „Liber in Teleorman” publica un nou episod din dezvaluirile unui fost membru in conducerea Tel Drum despre Liviu Dragnea. 

„Liviu Dragnea mergea in Brazilia din 2002. Garantat a fost, pentru ca la un moment dat m-a invitat si pe mine, dar nu m-am dus… Invita oameni din conducerea Teldum sa mearga cu ei. Fiscuci, de exemplu, s-a dus cu el. De Brazilia ce stiu eu e ca ei in prima instanta s-au dus acolo pentru ca auzisera de oportunitatea de a cumpara teren ieftin, cu posibilitati de afaceri si, pe de alta parte, era un fel de excursie pe care o oferea unora, prieteni de-ai lui, dar si unor oameni cu care intentiona sa se imprieteneasca.

Ii lua in Brazilia, statea cam o luna acolo, era Carnavalul de la Rio si ii impresiona cu asta. Erau fete, era totul ieftin si el avea posibilitatea de a construi o punte intre el si anumite persoane care l-ar fi putut ajuta la un moment dat. Nu ducea pe nimeni in Brazilia dezinteresat. Erau niste team-building-uri, de fapt… Si niste plecari interesate cu oameni care i-ar fi fost de folos mai tarziu…”, spune fostul angajat, caruia jurnalistii ii protejeaza identitatea.

Citeste si: „El era zeu acolo”. Dezvaluiri in premiera ale unui fost angajat Tel Drum despre Dragnea: „El cerea tuturor sa ii spuna ‘Domnul Presedinte’. Si-a creat un imperiu”

Acesta a mai dezvaluit ca Dragnea avea o „relatie ciudata” cu fosta sa sotie, Bombonica.

„In ceea ce priveste Hotelul Turris, stiu ca se spune ca el ar apartine Bombonicai. Dar, de fapt, el a vrut sa cumpere hotelul pentru familie. Erau o familie la momentul acela si eu nu sunt sigur ca ei nu sunt si acum o familie, dar asta e o speculatie de-a mea si va rog s-o consemnati ca atare! Deci el a cumparat Hotelul Turris pentru el. L-a reparat TelDrum. Dar in fata Bombonicai el nu cracnea. Daca ea zicea ceva, el aia facea.

Era o relatie ciudata, ca sa spun asa. N-am inteles-o niciodata. Multi ziceau ca ii face vraji. Dar eu nu cunosc amanunte. Stiu doar ca aveau una dintre cele mai ciudate relatii pe care le-am cunoscut… Era o frica fata de ea… El executa, desi el era seful cel mare. Oricum, omul asta a facut multe ilegalitati. Pe multe le-a facut strict pentru el si familia lui. Strict pentru a castiga el un ban nemuncit. Iar cei care aveau firme care lucrau sau colaborau cu TelDrum in mod garantat cotizau la Liviu Dragnea”, a spus fostul angajat pentru „Liber in Teleorman„.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: