Categories: politica

Noi probleme pentru Dragnea. Un cunoscut deputat din tabara sa ii pune mai multe conditii pentru a vota noul guvern: „Demiterea de urgenta a lui Maior”

Deputatul PSD Liviu Plesoianu ii pune lui Dragnea mai multe conditii pentru a cota noul guvern PSD-ALDE. El s-a remarcat pana acum prin pozitii foarte dure la adresa DNA si a Laurei Codruta Kovesi.

Plesoianu spune ca va vota investirea noului guvern doar daca la Justitie va fi numita o persoana care sa lupte „acum” cu „abuzurile” din justitie, iar la Externe sa fie un ministru care sa-l demita pe George Maior, ambasador.

„Despre noul guvern PSD-ALDE… Nu ma intereseaza numele, ma intereseaza faptele… Ca atare, pentru a sustine noul Guvern, eu solicit garantii clare de la conducerea PSD ca:

1. La Justitie va fi o persoana care va avea pozitii si decizii FERME si IMEDIATE in ce priveste abuzurile STATULUI PARALEL caruia ii spunem, impropriu, STAT DE DREPT! Nu fofilari savante, ci FAPTE! Nu peste 16 generatii, ci ACUM!

2. La Externe va fi o persoana care sa aiba reactii FERME de fiecare data cand mai are cate un ambasador strain impresia ca suntem un popor care accepta statutul de COLONIE! La externe va fi o persoana care sa solicite DE URGENTA rechemarea (demiterea) domnului George Maior!

3. La Cultura va fi o persoana care sa demareze IMEDIAT o ancheta interna pentru a afla cine sunt lucratorii din minister care au considerat SI IN ACEST AN ca „Revista 22”, de pilda, este o revista… „culturala” care trebuie finantata din banul public!

Am votat motiunea de cenzura. Insa votul meu pentru un nou guvern este categoric conditionat de aceste GARANTII”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

9 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

9 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

9 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

9 ore ago