„Noi suntem cei care vom castiga”. Cristi Danilet, mesaj catre PSD-ALDE dupa noul atac disperat impotriva lui Kovesi

news

Judecatorul Cristi Danilet este convins ca „ei” nu vor avea succes in noua tentativa de a intimida magistratii, prin citarea Laurei Codruta Kovesi in fata Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie.

„Ei sunt disperati, dar noi avem speranta. Ei lovesc, iar noi ne aparam. Ei decredibilizeaza, insa noi devenim si mai credibili. Ei sunt cei care ataca, insa noi suntem cei care castigam.

Nu am nicio indoiala: Binele invinge intotdeauna. Asa sa fie! #gocodruta”, a scris Cristi Danilet pe Facebook.

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Laura Codruta Kovesi a anuntat ca, in cursul serii de miercuri, a primit o citatie din partea Sectiei de Investigare a Infractiunilor in justitie, in calitate de suspect, ea adaugand ca este nevinovata si ca isi va continua drumul in procedura pentru ocuparea functiei de procuror-sef european.

„In ultimele zile, am fost supusa unei campanii de denigrare, probabil plecata din disperarea unora pentru faptul ca am ocupat primul loc in procedura pentru ocuparea functiei de procuror-sef european. Pot sa va spun ca asta-seara (miercuri – n.r.), dupa ora 8 seara, s-a prezentat un politist la domiciliul meu si am primit o citatie din partea Sectiei de Investigare a infractiunilor din justitie, in calitate de suspect pentru infractiunea de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa. Este foarte interesant ca aceasta citatie vine inainte de a merge la Parlamentul European in vederea audierii”, a declarat Kovesi, la postul de radio Europa FM.

Kovesi a spus ca nu va renunta la candidatura pentru ocuparea functiei de procuror-sef european si se va prezenta la Bruxelles in vederea audierii din Parlamentul European.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: