news

Noul sef al DNA il executa pe Tudorel Toader: „Laura Codruta Kovesi a fost revocata fara motive intemeiate”

Candidatul la sefia DNA, Crin Nicu Bologa, a declarat, marti, ca revocarea Laurei Codruta Kovesi a fost facuta „prin prisma aprecierilor ministrului Justitiei de atunci” si ca solicitarea lui Tudorel Toader nu a avut la baza un control de management.

Candidatul la sefia DNA, Crin Nicu Bologa, a spus, marti, in timpul audierilor de la CSM, ca Laura Codruta Kovesi a fost revocata fara motive intemeiate.

„Cererea de revocare nu a fost motivata de un control de management. Revocarea s-a facut prin prisma aprecierilor ministrului Justitiei de atunci. Cand soliciti revocarea, trebuie facuta o analiza de specialisti”, a spus Bologa la interviul de la CSM, citat de Mediafax.

Procurorul care vrea sa conduca DNA a subliniat, insa, ca un sef de parchet poate fi inlaturat din functie cu motive solide.

„Aici apar parerile nejustificate. S-a ajuns la achitari si toate au fost puse in carca procurorilor DNA. Prin aceasta manipulare s-a ajuns ca increderea cetatenilor sa scada. In concluzie, demersul de revocare nu a avut la baza o analiza a specialistilor”, a mai punctat Crin Nicu Bologa.

La revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA, fostul ministru Tudorel Toader a prezentat un raport care continea 20 puncte de „acte si fapte” analizate.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Nicusor Dan continua sa o ignore pe Firea: „Eu concurez direct cu Piedone, nu se va retrage”. Cum explica succesul lui Piedone in randul bucurestenilor

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat intr-un interviu pentru Prima TV ca sunt doua explicatii…

O oră ago

Conflict intre romi si militari ucraineni in Transcarpatia. Cand militarii au deschis focul, agresorii au luat-o imediat la fuga – Video

Joi noapte a avut loc o ciocnire intre romi si militari ucraineni in regiunea Transcarpatia…

O oră ago

Surse palestiniene: Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor

Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta ultima propunere israeliana privind incetarea focului si…

2 ore ago

Nicusor Dan locuieste cu chirie in Bucuresti. Sotia, din Vaslui, vrea sa aiba casa lor, insa „n-am avut nici bani, nici timp sa cautam o casa”

Primarul general Nicusor Dan, care locuieste cu chirie in Bucuresti, sustine ca nu are ca…

56 de minute ago

Locuri de lux pe zborurile de linie. Capsula cu 2 locuri pentru „o priveliste captivanta asupra mediului extern al aeronavei in timpul zborului”

O firma privata de inginerie aerospatiala, Windspeed Technologies, a proiectat o capsula de sticla, cu…

2 ore ago