Nu-i de mirare. Surse, cine sunt cei care fac scandal in PSD pentru ca Serban Nicolae sa nu fie sanctionat

politica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, ca va discuta despre sanctionarea lui Serban Nicolae in Comistetul Exectiv al PSD, programat pentru ziua de miercuri. Senatorul PSD va beneficia insa de o sustinere puternica.

Potrivit unor surse citate de DC News, publicatie apropiata de PSD, sanctionarea lui Serban Nicolae este ceruta de o grupare din PSD care se arata in favoarea unei coabitari cu sistemul. In acest moment exista o sustinere importanta pentru Serban Nicolae atat din partea filialelor importante PSD, cat si a electoratului social-democrat.

Potrivit surselor DCNews, la sedinta PSD de miercuri, Olguta Vasilescu si Codrin Stefanescu vor fi extrem de vocali si se vor opune vehement sanctionarii lui Serban Nicolae.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a amenintat luni ca va pleca din PSD si „o sa ma apuc de pescuit in mod profesionist” daca Legea gratierii nu va trece de Parlament in forma propusa de Guvern. El a anuntat ca vor exista sanctiuni pentru Serban Nicolae.

„Cea mai buna varianta este sa plece din Senat cum vine de la guvern”, a spus Dragnea, dupa ce proiectul legii gratierii a primit un raport favorabil, cu amendamente, in comisia juridica din Senat, luni dimineata.

„Nu domnul Serban Nicolae va hotari cum ramane cu acest subiect, eu cred ca Comisia juridica de la Senat a incurcat destul de mult aceasta lege, ca cea mai buna varianta pentru moment este ca legea sa plece din Senat asa cum a venit de la Guvern, pentru ca s-a schimbat de foarte multe ori acolo si eu sunt foarte nemultumit. Miercuri, la ora 10,30, vom avea un Comitet Executiv National, unde vom discuta si subiectul asta, dar si alte subiecte”, a precizat Dragnea, la Parlament.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: