„Nu mai mancati rahat la televizor!”. Sorina Matei, prinsa pe strada de protestatarul Marian „Ceausescu” – Video

politica

Protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu” a apostrofat-o, vineri seara, pe Sorina Matei in fata sediului B1 TV, reprosandu-i ca „minte la televizor” in beneficiul politicienilor corupti.

„Nu va suparati, sunteti procuror? Acuzati pe toata lumea, aveti grad cumva prin serviciu? Acuzati pe toata lumea, aparati infractorii. (…) Sunteti Soneria Matei. Faceti parte cumva din PSD? Iubiti PSD-ul? Iubiti politicienii corupti? Sunteti platita de catre corupti? (…) Nu mai mancati rahat la televizor, vorbiti ca un jurnalist, nu mai fiti mincinoasa”, a apostrofat-o Marian Ceausescu pe Sorina Matei.

Realizatoarea TV a reactionat extrem de iritata, reprosandu-i in mod repetat protestatarului ca „hartuieste oamenii”.

„De ce hartuiti toti oamenii? Eu sunt reporter, cine sunteti dumneavoastra? De ce hartuiti? O sa chem politia”, a replicat Sorina Matei.

Sorina Matei i-a luat puternic apararea Sorinei Pintea imediat dupa ce aceasta a fost prinsa in flagrant.

„Daca nimeriti pe un site recent infiintat si autointitulat, cu modestie, ‘Presa curata’, sa nu va inchipuiti cumva ca veti gasi acolo chiar presa curata. E doar un indiciu ca Sorina Matei si-a gasit alt finantator.

De cateva zile, incearca cu mare inversunare s-o scoata nevinovata pe Sorina Pintea. Dar dupa ce citesti ce-i acolo, ajungi la concluzia ca mai degraba o ingroapa pe biata femeie.

De exemplu, incearca sa acrediteze ideea ca Sorina Pintea a crezut ca punga cu 120.000 de lei era de fapt un cadou de 1 martie, un martisor, si nicidecum o spaga. Insa daca citesti cu atentie toata marfa (abundenta si detaliata, provenita probail de la avocat), afli si cum au stat lucrurile:

Denuntatorul lasa in secretariat punga cu bani, de fata cu Sorina Pintea: ‘Las si eu asta aici’. Sorina Pintea ia punga, se duce cu ea in propriul birou, o pune la fundul unei sacose-cadou, iar deasupra ei infunda un pardesiu. Dupa un minut au intrat si procurorii.

Lasam la o parte interceptarile si ambientalele, astea-s basca, dar n-ai cum sa nu te intrebi: asa se poarta un om cinstit cu un martisor? Il piteste intr-o sacosa-cadou si il acopera cu pardesiul?”, a scris jurnalistul Liviu Avram pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: