politica

”Nu ne convoaca pe noi PSD, baietii astia nu au inteles ca nu mai sunt la putere”. Orban ii pune la punct pe fostii ministri ai PSD

Premierul Ludovic Orban l-a ironizat, luni, pe fostul ministru al Dezvoltarii, Daniel Suciu, care l-a invitat la o dezbatere pe actualul ministru, Ion Stefan, apreciind ca ”baietii astia ar trebui sa se ascunda in munti”. ”Nu ne convoaca pe noi PSD” la dezbateri, a mai opinat Orban.

”Baietii astia nu au inteles ca nu mai sunt la putere. Baietii astia ar trebui sa se ascunda prin munti si sa isi faca mea-culpa dupa nenorocirile pe care le-au facut cat au fost la guvernare. Ca atare, ii indemn sa mai lase cetateni romani cu toate minciunile lor gogonate si cu gesturile lor care tradeaza un tupeu, o obraznicie si o nesimtire fara margini”, a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus ca Daniel Suciu ”a lasat mii de localitati cu proiecte PNDL, companii care au lucrat fara sa le fie platite lucrarile”.

”Nu ne convoaca pe noi PSD, nu ne stabileste programul PSD. PSD trebuie sa-si tina fraul, sa se tina intr-o atitudine in care sa inteleaga ca au fost alesi cu 46% promitand marea cu sarea si dupa ce au livrat romanilor doar praful de pe toba au ajuns la un scor de 20%. In aceste conditii ar trebui sa vada si ei ce au gresit, cum a fost posibil sa se ajunga la o asemenea degradare a suportului public. Daca mai continua cu acest concurs de obraznicii si de atitudini nesimtite, sfidatoare la adresa cetatenilor se vor duce in cap. Ceea ce nu ma deranjeaza”, a adaugat premierul, citat de Mediafax.

Fostul ministru al Dezvoltarii, Daniel Suciu, l-a invitat, luni, la o dezbatere ”unu la unu” pe succesorul sau, Ion Stefan, pentru a discuta punctual, printre altele, despre situatia facturilor PNDL si viziunea acestuia despre Codul Finantelor Publice Locale.

”Au trecut aproape doua saptamani de zile de cand ati devenit ministru al lucrarilor publice si administratiei publice. Ati avut deci timp suficient la dispozitie pentru a va familiariza cu problematica din aria dumneavoastra de responsabilitate, dar si pentru a intelege ce lucruri s-au facut in perioada de dinaintea mandatului dumneavoastra. Am observat in acelasi timp faptul ca, de la investirea in functie a actualului guvern, premierul Ludovic Orban si diversi ministri ai cabinetului au formulat acuzatii cu privire la activitatea precedentului guvern. Consider in acest context ca este in interesul cetatenilor ca toate problemele ridicate de guvernul din care faceti parte sa fie clarificate in spatiul public – punctual si pe domenii de activitate”, a transmis Daniel Suciu.

El apreciaza ca acest lucru se poate face cel mai bine printr-o dezbatere fata in fata intre actualul ministru si fostul ministru.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Ciolacu nu mai taie in carne vine: „E evident ca noi am pierdut razboiul cu retailerii”

Premierul Marcel Ciolacu s-a declarat joi invins in "razboiul cu retailerii". El a avut mai…

O oră ago

Germania: Angajatii au lucrat in jur de 1,3 miliarde de ore suplimentare in 2023, majoritatea fiind neplatite

In Germania, numarul orelor suplimentare prestate de angajati ramane astronomic de mare. Anul trecut, se…

40 de minute ago