„Nu o sa mergem ca mieii la taiere”. Dragnea a dat buzna la televiziunea Partidului pentru a-l ameninta pe Iohannis

politica

Liviu Dragnea a declarat, joi, ca plangerea penala impotriva premierului Dancila este „o tentativa de lovitura de stat” si o actiune „violenta, nedemocratica a lui Iohannis si a celor care il sustin”. Ulterior, Liviu Dragnea a amintit ca presedintele Klaus Iohannis a avut o discutie cu premierul Dancila in cadrul careia i-a cerut sa colaboreze doar cu el si sa se „rupa de partid”.

Liviu Dragnea a afirmat, joi, ca presedintele Klaus Iohannis este „beneficiarul total al actiunilor statului paralel”, aceste declaratii venind in contextul in care seful statului a cerut din nou demisia premierului, iar Ludovic Orban a facut plangere penala impotriva Vioricai Dancila.

„Klaus Iohannis este beneficiarul total al actiunilor statului paralel si vrea sa perpetueze aceasta situatie pentru ca, asa cum a spus acum ceva timp, se simte confortabil. Cred ca se simte confortabil si cu cele sase case, cred ca se simte confortabil si cu faptul ca instanta a dovedit ca unele case le-a furat, le-a obtinut prin acte falsificate”, a spus Liviu Dragnea la Romania Tv.

Liviu Dragnea s-a referit si la scrisoarea a spus ca in sesizarea penala facuta de Ludovic Orban impotriva premierului Dancila sunt mai multe neadevaruri.

„Tot ceea ce este scris in acea mizerie denumita sesizare penala este neadevarata. Nu exista date s-au informatii inexacte transmise presedintelui Romaniei, asta este o minciuna. Este o mizerie, de asemenea, sa te gandesti ca poate fi considerata inalta tradare o vizita intr-un stat. Nu poti sa vorbesti de uzurpare de calitati oficiale cand se duce acolo in calitate de prim-ministru. Este clar ca este o facatura”, a mai spus Dragnea.

„Exact asa fac mafiotii. Am avut o discutie cu doamna prim-ministru putin mai devreme, am trecut pe la guvern. Mi-a spus un lucru care confirma ceea ce am spus mai devreme. Acum ceva timp, presedintele Iohannis i-a spus doamnei prim-ministru sa colaboreze doar cu dumnealui pentru ca o sa ii fie bine si, incet incet, sa se rupa de partid pentru ca altfel o sa fie singura care plateste. Ori asta arata ca acest om nu are niciun fel de legatura cu Constitutia. Constitutia este considerata facultativa de dumnealui. Nu are decat interese pur personale, nici macar politice. Tot acest plan are ]n vedere destabilizarea Romaniei. Nu putem sa stam toti spectatori in fata unui om care e in stare sa arunce in aer aceasta tara doar pentru ca primul ministru nu a acceptat sa ii devina o sluga credincioasa”, a spus Liviu Dragnea la Romania Tv.

„Nu o sa mergem ca mieii la taiere si sa lasam ca perioada neagra din istoria acestei tari din ultimii ani sa se repete. Aceasta clica de indivizi din dinverse institutii ale statului ce reprezinta statul paralel sunt ingroziti ca Romania e aproape de a ajunge un stat in care drepturile si libertatile fundamentale ale omului se vor respecta, un stat in care nu vor mai fi abuzuri iar cei care au facut abuzuri probabil vor fi chemati sa plateascaā€¯, a adaugat seful PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: