Numele celor trei criminali din Sibiu. Unul este poreclit „Puscarie” si a comis in trecut jafuri la fel de violente

news

Criminali Sibiu

Numele celor trei criminali din Sibiu sunt Cosmin Costinel Zuleam, Laurentiu Ghita si Marian Cristian Minae, confrom portalului de judecata al Tribunalului Sibiu. Procurorii cer arestarea in absenta a acestora.

Acestia sunt din judetul Dolj si au varsta de 31, 33 si 34 de ani. Ei sunt acuzati de comiterea infractiunilor de omor calificat si talharie calificata.

Cum arata pagina de Facebook a unuia dintre criminali:

Propunerea de arestare preventiva se va judeca in 22 noiembrie, de la ora 9.30 la Completul 6 Drepturi si Libertati.

”Pana in prezent nu s-a reusit localizarea acestora, existand posibilitatea sa fi parasit teritoriul tarii. Doi dintre autori au antecedente penale”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu.

Unul dintre cei cu antecedente penale este Marian Cristian Minae. El este supranumit „Puscarie”.

In 2013, alaturi de alti patru indivizi, el a jefuit un barbat din comuna doljeana Galicea Mare. Din banii furati ei si-au cumparat trei autoturisme – doua BMW-uri si un Audi –, dar si 132 de oi si bunuri electrocasnice din banii furati.

Conform Cuvantului Liberatatii, in noaptea de 30 spre 31 decembrie 2013, in jurul orei 4.00, cei cinci ai navalit asupra lui Dumitru Radoi, de 65 de ani, din comuna Galicea Mare. Ei aflasera ca tinea sume mari, au intrat peste el in casa, l-au legat atat pe el, cat si pe sotia sa, in varsta de 62 de ani, i-au amenintat cu cutitul, astfel ca oamenii le-au spus unde isi tineau banii. Administrator al unei societati comerciale cu activitati agricole, barbatul avea in casa 700.000 lei si 100.000 euro (rezultand un total de peste un milion de lei)

Pe 12 februarie 2014, ei au fost trimisi in judecata pentru talharie calificata, dosarul fiind inregistrat la Judecatoria Bailesti, instanta care, pe 30 aprilie 2014 a pronuntat sentinta. Astfel, Minae Marian Cristian zis „Puscarie” a fost condamnat la 5 ani inchisoare, Badea Nicolae Marius zis „Manu”, Caldararu Nelu Flavius zis „Florin Oaie” si Zeicu Alin Florin au fost condamnati la cate 3 ani si 6 luni inchisoare, iar Badea Ionel Cristinel la 3 ani inchisoare, fata de toti fiind mentinuta arestarea preventiva.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: