externe

O femeie de afaceri din Franta i-a lasat toata averea ei, cotata la aproape 3 milioane de euro, menajerei thailandeze, inainte de a se sinucide

O femeie de afaceri franceza i-a lasat mostenire bunuri in valoare de aproximativ  3milioane de euro menajerei sale thailandeze, inainte de a se sinucide, pe insula exotica Koh Samui din Thailanda. Catherine Delacote, in varsta de 59 de ani, proprietara a cinci vile cu piscina de pe insula, si-a lasat toata averea lui Nutwalai Phupongta, in varsta de 49 de ani, care ii facea menajul de aproape 20 de ani.

Potrivit cotidianului Bangkok Post, Nutwalai a declarat ca bunurile includ vila in care locuia in momentul decesului lui Delacote, alte patru vile mai mici, bani lichizi, o masina si alte bunuri. Delacote si fostul ei sot, care este de asemenea francez, s-au mutat pe insula in urma cu 12 ani, dar ulterior cuplul a divortat, iar femeia a locuit singura in vila.

Potrivit politiei, Delacote a fost raportata ca fiind moarta prin impuscare luni. Cadavrul ei a fost gasit pe o canapea de zi langa piscina din vila sa, cu o rana prin impuscare la tampla stanga si cu reziduuri de praf de pusca pe incheietura mainii stangi. Langa cadavru au fost gasite o arma de foc automata de 45 mm, un cartus de glont, un pahar de vodca, o pereche de ochelari de soare si un pachet de tigari, a declarat politia.

In interiorul casei a fost gasit un glont descarcat, iar in usa unei vile a fost gasita o gaura de glont. Un muncitor care se ocupa cu intretinerea piscinei a gasit corpul lui Delacote si o balta de sange la ora 8 dimineata, apoi si-a sunat superiorul pentru a anunta politia.

Delacote ii transferase anterior 500.000 de baht menajerei sale, pentru a-i plati inmormantarea, a declarat politia. Nutwalai, care locuia intr-o alta casa, a declarat politiei ca Delacote ar fi trimis mesaje mai multor persoane cu putin timp inainte de moartea sa, spunand ca isi va lasa averea menajerei sale.

Se pare ca decedata i-ar fi spus lui Nutwalai ca sufera de cancer. Cu toate acestea ea nu a spus nimic despre dorinta de a se sinucide, a declarat menajera.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

17 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

17 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

17 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

7 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

17 ore ago

Si la altii nu doar la noi: scandal intr-o comisie din Congresul SUA din cauza „genelor false”

Un scandal a izbucnit in Congresul SUA dupa ce o politiciana a acuzat o rivala…

17 ore ago