O noua confruntare EXPLOZIVA la TV intre Firea si Turcescu. Participa si Predoiu

news

In zilele urmatoare sunt programate mai multe confruntari in direct intre principalii camdidati la Primaria Capitalei. Insa doar la una singura vor participa impreuna Firea, Predoiu si Turcescu.

Dezbaterea intre  Gabriela Firea (PSD), Catalin Predoiu (PNL) si  Robert Turcescu (PMP) este programata pentru marti, la B1 TV. La aceasta va participa si Nicusor Dan (USB).

UPDATE Turcescu precizeaza pe pagina sa de Facebook ca marti nu stie despre vreo dezbatere cu Gabriela Firea. „Precizare: avind in vedere unele ‘informatii’ vehiculate in spatiul public tin sa precizez ca pina la acest moment NU AM FOST INVITAT la dezbaterile anuntate de posturile de televiziune B1 TV si Antena 3 cu Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan. Televiziunea B1 Tv m-a invitat marti, de la ora 20.00, la o dezbatere electorala in care inteleg ca va fi prezent domnul Bogdan Diaconu”, a scris Turcescu.

Alte dezbateri TV intre candidati vor avea loc duminica la Digi24, intre intre Catalin Predoiu si Nicusor Dan si luni, de la 21.30, pe Antena 3, intre Gabriela Firea (PSD), Catalin Predoiu (PNL), Nicusor Dan (USB) si Daniel Barbu (ALDE). La postul lui Gadea nu a fost invitat si Robert Turcescu.

Citeste si: SCANDAL intre Firea si Turcescu. S-au certat in direct ca la balamuc: „Stilul AROGANT nu va ajuta”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: