O noua criza explodeaza in PSD, chiar in tabara lui Dragnea: „Conducerea actuala a PSD va avea probleme mari cu mine. Este revolta totala printre membrii PSD”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu, situat in tabara lui Liviu Dragnea, se declara extrem de revoltat de negocierile pe care liderul PSD le-a purtat cu UDMR in ultimele zile. El anunta ca, din acest motiv, este o „atmosfera de revolta totala printre membrii PSD”.

„Conducerea actuala a PSD va avea probleme mari cu mine. Este de noaptea mintii ce s-a intamplat. Pe mine nu m-a intrebat nimeni in legatura cu aceste negocieri cu UDMR. Indiferent ce se decide in CEx, fara voturile parlamentarilor nu poate fi adoptat nimic.

Este o atmosfera de revolta totala printre membrii PSD. Nimeni dintre cei cu care am vorbit nu ar fi votat asa ceva. Acest mod de a conduce fara a te consulta cu parlamentarii nu este normal, absolut deloc”, a declarat Plesoianu la Antena 3.

Plesoianu a tinut sa mentioneze ca va vota, totusi, in favoarea motiunii de cenzura.

Atitudini similare au avut si mai multi parlamentari ai PSD din Transilvania. Deputatul Corneliu Buicu, din Mures, a anuntat ca „nu votez azi nimic si n-am sa votez NICIODATA ceva care sa aduca atingere tarii mele, poporului meu!”.

„Dragi prieteni, Dragi cunoscuti sau necunoscuti,

De cand fac politica, mi s-au pus in carca multe lucruri. Uneori am ripostat, de cele mai multe ori nu am reactionat. Am considerat ca cei care ‘au ochi de vazut, vad’. In calitate de deputat de Mures va spun atat, nu am votat ieri nimic, nu votez azi nimic si n-am sa votez NICIODATA ceva care sa aduca atingere tarii mele, poporului meu!

Cu mana pe Constitutie si pe Biblie am spus la investitura si asta voi respecta:
„Jur credinta patriei mele Romania;
Jur sa respect Constitutia si legile tarii;
Jur sa apar democratia, drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, suveranitatea, independenta, unitatea si integritatea teritoriala a Romaniei;
Jur sa-mi indeplinesc cu onoare si fidelitate mandatul incredintat de popor;
Asa sa ma ajute Dumnezeu”, a scris Buicu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: