O noua DRAMA. Inca un tanar a murit, bilantul este de 48

news

Unul dintre ranitii in incendiul din clubul Colectiv a murit marti, intr-un spital din Marea Britanie, unde fusese transferat recent, numarul celor care si-au pierdut viata in tragedie ajungand la 48.

Tudor Golu, ultimul decedat dintre ranitii in incendiul din clubul Colectiv, era chitaristul formatiei Axial Lead, artist grafic, animator 2D si 3D si cel care a facut videoclipul melodiei „The day we die”, al trupei Goodgye to Gravity, mentioneaza Mediafax.

Tudor Golu (28 de ani) a fost transferat duminica seara intr-un spital din Birmingham, Marea Britanie, el fiind din 30 octombrie, dupa incendiul din Colectiv, internat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, in stare critica.

Marti, Tudor Golu a decedat, din cauza arsurilor care i-au cuprins o mare suprafata din corp si a arsurilor de cai respiratorii.

Tudor Golu era chitaristul trupei de rock progresiv Axial Lead, artist grafic si animator 2D si 3D, el fiind si cel care a realizat videoclipul melodiei „The day we die”, al formatiei Googbye to Gravity.

Potrivit unor surse medicale, in Marea Britanie au fost transferati duminica, cu aeronava NATO, Alexandru Olivian Olteanu si Elena Nitu – de la Spitalul de Arsi, Iulian Rob, Vladut Roberto si Tudor Golu – de la Spitalul Universitar de Urgenta, Corina Gabriela Ionita – de la Spitalul Elias, Cristian Raducanu si Costin Dumitrache – de la Spitalul Militar si Cristian Daniel Mitroi de la Spitalul Floreasca.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoana. In 11 zile de la tragedie au decedat alte 21 de persoane, numarul victimelor ajungand, marti, la 48.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 35 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa cinci au decedat, unul in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda si unul in drum spre Elvetia.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: