politica

Moarte la Scoala de vara a PSD. O pesedista a decedat, alte trei s-au intoxicat la reuniunea convocata de Dancila

Viorica Dancila le-a adus numai ghinion participantelor la Scoala de vara a femeilor PSD de la Mamaia. O pesedista a decedat iar alte trei au facut intoxicatie alimentara.

Presedintele PSD, Viotica Dancila, a anuntat ca o pesedista a decedat dupa ce a participat la Scoala de vara a femeilor PSD.

„A avut loc un eveniment care ne-a intristat pe toti. E vorba de decesul colegei noastre, vicepresedinte al Organizatiei social-democrate de la Timis, care a decedat in urma unui infarct. Colega noastra era pe litoral impreuna cu familia, din data de 15 august. A participat la Scoala de vara (a OFSD – n.r.), iar in aceasta dimineata, aflandu-se intr-o vizita privata, i s-a facut rau si a mai fi putut fi salvata. Acest eveniment ne-a marcat pe toti. Transmitem condoleante familiei”, a anuntat Dancila, sambata, dupa sedinta CEx al PSD de la Mamaia.

Vicepresedintele Organizatiei de femei a PSD Timis, Simona Marinescu, a decedat sambata, pe litoral, in urma unui infarct. Social-democrata se afla la coafor cand i s-a facut rau. O ambulanta a fost chemata la fata locului, insa medicii nu au mai putut s-o salveze, scrie observator.ro.

Tot sambata, trei pesediste au chemat ambulantele pentru ca au suferit o intoxicatie alimentara.

Dincolo de pupaturi, complimente si discursuri mobilizatoare, sambata, 31 august, la Pavilionul Expozitional a fost chemata si Ambulanta, informeaza Replica din Constanta. Mai multe pesediste se simteau rau, acuzau varsaturi si nu reuseau sa se deplaseze singure spre spital.

Femeile care se simteau rau au declarat cadrelor medicale de la Serviciul Judetean de Ambulanta Constanta ca au mancat vineri seara la un local, dupa care, azi, au sosit la Pavilionul Expozitional, pentru a continua lucrarile Scolii de vara. Au inceput insa sa se simta din ce in ce mai rau, sa aiba ameteli, varsaturi si dureri de burta, asa ca au cerut ajutor, suspectand ca la mijloc este o toxiinfectie alimentara.

„Nu s-au simtit bine nici aseara, dar acum nu se mai puteau tine pe picioare”, a declarat o social-democrata din Constanta, care a precizat ca ea nu a participat la masa de vineri seara.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

SUA au cumparat un lot de 81 de avioane rusesti de lupta vechi, au platit 20.000 de dolari pentru fiecare. Ce vor face americanii cu aceste aparate

Statele Unite au achizitionat 81 de avioane de lupta invechite din epoca sovietica din Kazahstan,…

2 ore ago

Polonia intentioneaza sa mineze granita cu Rusia si Belarus, pentru a descuraja o eventuala agresiune din partea acestor tari

Waldemar Skrzypczak, fost comandant al armatei poloneze si fost ministru adjunct al apararii nationale, a…

1 minut ago

Premierul scotian Humza Yousaf, asteptat sa demisioneze astazi din functie, din cauza esecului de a obtine in continuare sprijin pentru un guvern minoritar

Premierul Scotiei, Humza Yousaf, va demisiona din functia de prim-ministru al Scotiei chiar astazi, potrivit…

13 minute ago

Curtea Penala Internationala de la Haga ar putea emite un mandat de arestare pe numele premierului israelian Beniamin Netanyahu, pentru crime de razboi

Oficialii israelieni se tem tot mai mult ca instanta juridica suprema de pe glob, Curtea…

30 de minute ago

Un bucurestean a castigat Marele Premiu la 6 din 49, in valoare de peste 3,5 milioane de lei, cu un bilet pe care a dat 10 lei si 50 de bani

 Un bucurestean sau o bucuresteanca (inca nu i se cunoaste identitatea) a castigat ieri marele…

32 de minute ago

Clotilde Armand: „Ciolacu are BAC-ul luat – probabil cu spaga – la 38 ani. Nici Viorica Dancila nu-l intrece in dezacorduri si perle”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, are o replica foarte taioasa dupa atacurile la care a…

2 ore ago